Rămâi conectat

Curier Județean

Muzeul „Ioan Raica” și Casa Memorială „Lucian Blaga” Sebeș își reiau activitatea din 19 mai: Cum se va desfășura vizitarea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând cu data de 19 mai 2020, Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” Lancrăm își vor relua programul cu publicul, respectând normele impuse de autoritățile publice abilitate, astfel încât să fie prevenit riscul contaminării cu virusul Covid-19.

Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” Lancrăm își vor desfășura activitatea de marți până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică în intervalul orar 10:00-16:00. Accesul vizitatorilor în muzeu va fi limitat, astfel încât să existe o distanță de minimum 2 metri între persoane și va fi condiționat de purtarea măștii de protecție (medicală/non-medicală), de dezinfectarea mâinilor și de verificare temperaturii.

Vizitarea muzeului/casei memoriale se va realiza în grupuri de maxim 3 persoane, timpul alocat ghidajului fiind de maxim 1 oră. Zona de așteptare pentru vizitatori va fi organizată în spațiul perimetral al imobilului, respectiv în grădina muzeului/curtea casei memoriale.

Îi încurajăm pe cei care doresc să viziteze cele două obiective, să utilizeze sistemul programărilor telefonice (la numărul: 0258/735240 – pentru Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș sau 0258/887153 – pentru Casa Memorială „Lucian Blaga” Lancrăm) sau prin e-mail (la adresa: [email protected] sau [email protected]). Persoanele care au optat pentru o programare telefonică vor avea întâietate la vizitarea muzeului/casei memoriale.

Reamintim faptul că pe tot parcursul stării de urgență (16 martie-14 mai 2020), Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” Lancrăm au desfășurat campania „Ne pasă! Muzeu pentru acasă!”, prin intermediul căreia o parte a serviciilor furnizate către comunitate au fost disponibile în mediul online și pe rețelele de socializare. Prin intermediul acestei campanii inedite, s-a menținut legătura cu utilizatorii serviciilor muzeale, care au primit materiale informative, instructiv-educative, prezentări tridimensionale ale obiectelor din patrimoniul muzeal, materiale foto-video, precum și un tur video al Casei Memoriale „Lucian Blaga” Lancrăm.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea