Municipiul Aiud, pe harta orașelor SMART, prin lansarea aplicației inteligente Aiud CityApp

Municipiul Aiudul s-a înscris în cursa digitalizării informațiilor, prin lansarea aplicației inteligente – Aiud CityApp. Această aplicație poate fi descărcată, gratuit, pe telefoanele și tabletele inteligente care rulează IOS sau Android, din magazinele Google Play și App Store.

aiud01Având în vedere evoluția tehnologiei cu privire la comunicare – în general și la comunicarea între instituții și cetățeni – în mod special, Aiud CityApp are rolul de a apropia și mai mult cetățenii de actul administrativ, pe de o parte, dar și de oportunitățile pe care Aiudul, ca zonă turistică, le poate pune la dispoziția turiștilor.

ELIT

Astfel, Aiud CityApp funcționează ca o carte de vizită a Municipiului Aiud, promovând, în egală măsură, obiective turistice locale și zonale, posibilități de cazare, locații pentru servirea mesei, cafenele, date de contact ale instituțiilor publice (Primărie, spital, școli, muzee etc), posibilitate de petrecere a timpului liber etc.

Vă invităm să descărcați și să utilizați această aplicație, care va fi continuu îmbunătățită, pentru a aduce plusvaloare comunicării și promovării locale și regionale.

Mihail David - 2020

Birou Comunicare şi Relaţii Publice

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

sas 21 decembrie 2016 at 19:52

daaaaa si cu asta hop-top ne-a crescut nivelul de trai, avem parcari destule in cartiere, zone de promenada si mii de locuri de munca bine platite – praf in ochi – BANI CHELTUITI AIUREA SI MUNCA CANALIZATA SPRE OBIECTIVE AIUREA, FARA SA DUCA LA REZOLVAREA PROBLEMELOR COMUNITATII

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...