Rămâi conectat

Politică Administrație

Municipiul Aiud, pe harta orașelor SMART, prin lansarea aplicației inteligente Aiud CityApp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Aiudul s-a înscris în cursa digitalizării informațiilor, prin lansarea aplicației inteligente – Aiud CityApp. Această aplicație poate fi descărcată, gratuit, pe telefoanele și tabletele inteligente care rulează IOS sau Android, din magazinele Google Play și App Store.

aiud01Având în vedere evoluția tehnologiei cu privire la comunicare – în general și la comunicarea între instituții și cetățeni – în mod special, Aiud CityApp are rolul de a apropia și mai mult cetățenii de actul administrativ, pe de o parte, dar și de oportunitățile pe care Aiudul, ca zonă turistică, le poate pune la dispoziția turiștilor.

Astfel, Aiud CityApp funcționează ca o carte de vizită a Municipiului Aiud, promovând, în egală măsură, obiective turistice locale și zonale, posibilități de cazare, locații pentru servirea mesei, cafenele, date de contact ale instituțiilor publice (Primărie, spital, școli, muzee etc), posibilitate de petrecere a timpului liber etc.

Vă invităm să descărcați și să utilizați această aplicație, care va fi continuu îmbunătățită, pentru a aduce plusvaloare comunicării și promovării locale și regionale.

Birou Comunicare şi Relaţii Publice


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea