Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mulţumiri şi recunoştinţă medicilor din Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderii Partidei Romilor „PRO EUROPA”, Sucursala Judeţeană Alba, liderii din Sebeş, inclusiv preşedintele judeţean, au vizitat de mai multe ori Spitalul municipal Sebeş. Am observat că nu este aşa cum vorbesc unii romi de Spitalul municipal Sebeş precum că doctorii de cele mai multe ori când văd ţiganii că vin la urgenţe nu se deplasează din camera de gardă şi dau ordin asistentelor să le administreze calmante şi acasă cu ei. Noi, liderii, am observat la un control de rutină că spitalul este curat, asistentele se poartă frumos cu bolnavii, iar medicii atunci când este adus bolnavul cu ambulanţa este prezent la camera de gardă pentru a-l consulta.
Mulţumim domnului doctor Savu loan Luca pentru profesionalismul cu care tratează bolnavii, indiferent de naţionalitate, fiind un medic foarte bun, la fel medicii de la Spitalul municipal Sebeş care nu fac diferenţa de naţionalitate şi nici discriminare conform Legii 132. Sunt medici cu multă stimă şi respect în timpul serviciului, la spital şi la cabinetele private. Aceştia sunt: domnul Stanciu Nicolae-medic primar cardiolog care a tratat 3 ţigani nomazi de infarct, inclusiv pe soţia lui Radu Mărin, 5 ani de zile a tratat-o cu stimă şi respect.
Ceilalţi medici care dau dovadă de profesionalism şi seriozitate sunt: – domnul dr. Luca Emil – medic primar medicină internă;
– doamna dr. Isaila Victoria – medic primar medicină internă;
– domnul dr. Bena Gelu – medic primar medicină internă;
– domnul dr. Oltean Marius – medic primar obstetică-ginecologie;
– domnul dr. Sava Puiu – medic primar chirurg;
– doamna dr. Ica Guţia – medic primar psihiatru;
– domnul dr. Cărpinişan Ştefan – medic primar pediatru;
– domnul dr. Haber George – medic de familie;
– doamna dr. Besoiu Steluţa – medic specialist radiolog.
Noi, liderii Partidei Romilor „PRO EUROPA”, Sucursala Judeţeană Alba le mulţumim pentru activitatea depusă în cadrul Spitalului Sebeş şi le dorim mult succes!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea