Rămâi conectat

Sport

Motociclism: Pilotul Răzvan Ponoran, de două ori pe podium în Serres, Grecia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

In zilele de 1, 2 si 3 aprilie 2016, Team33Cluj a luat startul in sezonul competițional al Dunlop Romanian Superbike (RoSBK).

Razvan Ponoran01La etapa inaugurala din Serres, pilotul Răzvan Ponoran, originar din Zlatna, s-a luptat pentru locurile de vârf, obținând la ambele curse ale clasei regina SBK, locul 3. Este un început de mare succes. Se pare că Răzvan Ponoran este foarte motivat sa se mențină in top 3 in clasamentul general.

„Este un început de sezon bun si ma bucur tare mult ca am reușit sa obțin primele podiumuri in Grecia! In acest an se anunță concurenta foarte puternica. Din păcate bugetul meu este mai mic ca anul trecut si este un minus pentru mine. Am realizat asta in cea de-a doua cursa, in care am pierdut locul 2 din cauza anvelopelor uzate…am mers in ambele curse cu același set de cauciucuri. Reușitele mele le dedic celor care imi sunt aproape, sponsorilor care mi-au rămas fideli si le transmit mii de mulțumiri: Mercur Grup, Wercometal, Vargas si Market Achim!”, a arătat Ponoran.

Dupa etapa inaugurala de la Serres, caravana RoSBK va trece pe la Panonniaring in Ungaria, Brno in Cehia si Hungaroring in Ungaria, incheind sezonul pe singurul circuit de viteza din tara noastra, MotorPark Romania – Adancata. La 3 din cele 5 etape, organizatorii au stabilit desfasurarea a doua curse in zile diferite, acest lucru ridicand numarul total de curse din actualul sezon la opt.

Cu titlul obținut in 2015 de “Echipa cu cea mai buna imagine”, Team33Cluj va trebui sa-si apere aceasta distinctie in 2016 si sa confirme pasiunea si devotamentul cu care vor lua startul la fiecare etapa. (D.S.)

[nggallery id=1896]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea