Rămâi conectat

Cultură Educație

Moș Crăciun la copiii de la Centrul de Zi „Sf. Nectarie” din Vama Seacă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri, 22 decembrie 2017, la Centrul de Zi pentru copii „Sf. Ierarh Nectarie” din Vama Seacă a fost organizată serbarea de Crăciun. Întâlnirea micuților cu Moşul în persoană, o premieră pentru mulţi dintre ei, a fost încărcată de emoţii pozitive şi daruri.

„Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru tot ajutorul acordat pentru a putea desfășura aceasta activitate. Pentru aceasta zi frumoasa aduc mii de mulțumiri prietenilor noștri de la Asociația Magic Star Kids din Cluj Napoca, care împreuna cu echipa Golden Party au făcut ca spiritul Crăciunului sa fie simțit de către copiii noștrii prin multele daruri aduse.Sărbători fericite și binecuvântate!”, a declarat pentru ziarul „Unirea” preotul Șalariu Bogdan, coordonatorul centrului.

Citește și: urări de Crăciun

Citește și: mesaje de Anul Nou

Centrul de Zi „Sf Ierarh Nectarie” din Vama Seacă, funcționează din anul 2015, in baza unui parteneriat de succes încheiat între Consiliul Judetean Alba, Directia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protectia Copilului, Asociatia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Primăria Comunei Hopîrta și Parohia Ortodoxă Vama Seacă. Așezământul are o capacitate de 25 de locuri iar copiii care se bucură de acest proiect socio-educaţional provin din satele Turdaș, Șpălnaca și Vama Seacă din judeţul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea