Rămâi conectat

Sport

Moș Crăciun a venit și pentru micuții „alb-negri” de la Centrul de copii și juniori al Unirii Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Moș Crăciun a adus cadouri și pentru viitorul Unirii Alba Iulia, zilele trecute, în jur de 170 de fotbaliști de la Centrul de copii și juniori al formației din Cetatea Marii Uniri primind pachetele cu dulciuri. În prim-planul acțiunii de suflet s-a aflat albaiulianul Gicu Grozav, revenit acasă din Turcia, internaționalul român care în vară, alături de Mihai Oancea a pus bazele unui proiect de renaștere a echipei sale de suflet.

Perspectiva la divizionara terță este creșterea tinerilor talentați din propria peipinieră, la Sărbătorile de Iarnă s-au dovedit un bun prilej pentru micuții „alb-negrii” să se întâlnească cu Gicu Grozav, un idol a generațiilor ce vor să-i calce pe urme și să joace pentru România.

Citește și:  mesaje de Crăciun și mesaje de Anul Nou

Alături de Gicu Grozav s-au regăsit o serie de antrenori ai clubului albaiulian, de la toate nivelurile, seniori pânăa la cei mai mici, respectiv Neluțu Popa, Marcel Rusu, Ciprian Selagea, Ionuț Grozav, Alexandru Giurgiu, Raul Unchiaș, Gheorghe Bran, Iulian Doda, sau Robert Sicoe.

Sărbători fericite uniriștilor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Andrei Rațiu, aproape de transferul carierei după Euro 2024 | Unde ar putea ajunge jucătorul originar din Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipe de top din Europa interesate de Andrei Rațiu Sunt șanse mari ca fundașul Andrei Rațiu, jucător originar din Alba, să schimbe echipa de club în această vară, după ce s-a remarcat prin evoluțiile sale la Euro 2024 în tricoul naționalei României. „Mai multe echipe de top din Europa, printre care Brighton și Genoa, s-au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea