Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Monitorul Oficial: Școlile vor fi evaluate la cinci ani!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, în Monitorul Oficial al României a fost publicat Ordinul ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului nr. 6517\2012, privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației în învățământul preuniversitar.

Potrivit metodologiei, evaluarea externă și periodică a calității educației în unitățile de învățământ preuniversitar acreditate se realizează cel puțin o dată la cinci ani.

Procedura de evaluare se derulează la cererea organizației furnizoare de educație, pe bază de contract încheiat cu Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP).

În funcție de finalitățile fiecărei vizite de evaluare externă, ARACIP stabilește numărul de indicatori de performanță pe baza cărora se va judeca nivelul calității educației furnizate, dintre cei 43 de indicatori aprobați de legislația în vigoare. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea