// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Monalisa Borza și fostul primar din Sebeș, Alexandru Dăncilă, numiți inspectori școlari generali adjuncți ai IȘJ Alba

Profesorii Monalisa Borza și Alexandru Dăncilă au fost numiți inspectori școlari generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba prin ordin al ministrului Educației, Pavel Năstase.

Inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, a confirmat pentru ziarulunirea.ro, că Alexandru Dăncilă a fost numit joi, iar Monalisa Borza luni dimineața.

Astfel, ministrul Educației, Pavel Năstase, a aprobat demisiile foștilor inspectori școlari generali adjuncți, liberalii Rodica Andronescu și Marcel Stan, care au luat această decizie cel mai probabil după ce PSD și ALDE au instalat noul executiv.

Citește și Inspectorii școlari generali adjuncți ai IȘJ Alba, Rodica Andronescu și Marcel Stan, au demisionat

Monalisa Borza a mai deținut, interimar, această funcție, fiind schimbată la câteva luni de la instalarea Guvernului Cioloș. Locul ei și al Ioanei Bucureștean a fost luat de Dan Cherecheș și de Cornel Sandu. Monalisa Borza a predat științe socio-umane la Școala Gimnazială Nr. 3 din Cugir, fiind absolventă de Sociologie.

Monalisa Borza a mai deținut funcția de director la Școala ”Singidava” Cugir și cea de inspector pe dezvoltarea resursei umane.

Alexandru Dăncilă este director la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș după ce a promovat concursul organizat, în toamnă, de Ministerul Educației.

El a fost primar al municipiului Sebeș, fiind ales în 2012, iar la alegerile locale din iunie 2016 nu a mai candidat, fotoliul de primar fiind ocupat de liberalul Dorin Nistor. Alexandru Dăncilă este profesor de sport, fiind și absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Ambii fac parte din PSD.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

23 Răspunsuri la Monalisa Borza și fostul primar din Sebeș, Alexandru Dăncilă, numiți inspectori școlari generali adjuncți ai IȘJ Alba

 1. Goe 06.02.2017 la 13:18

  La vremuri noi, tot noi obedienți și ignoranți !

 2. Rubinstain 06.02.2017 la 14:23

  La ISJ Alba era deajuns un director general precum…..despre care se zice ca-i politruca….si 1 (unu) de director general adjunct ! Ce sa faca 2,sa frece menta pe plan judetean,ca hotararile se i-au in Bucale de una precum Androneasca.Nu credeam ca profesorii de educatie fizica sunt asa importanti……!

 3. hiena 06.02.2017 la 14:40

  General a ramas paparuda?

 4. Bota 06.02.2017 la 17:29

  Si la Vint am avut un edil profesor de educație fizică 8 ani de zile. Punand si scurta lui ședere in anii 90, sunt 10 ani in.total. marele profesor de educație fizică care se batea cu pumnii in piept ca face aeroport, a pus bazele corupției la Vînt… norocul lui ca s a spălat pe mâini când a plecat.

 5. gospodaria 06.02.2017 la 18:34

  Sa dat girl asfaltarii strazii catre piata locala intr-o zi de Joi, cind de fapt e mare piata la oras ! A mai acceptat si o lucrare de tot rahatul in Lancram si acum, toate masinile care merg spre oras iau in roata pe partea dreapta toate gurile de canal, distrugind casele, canalele si linistea oamenilor. Halal personalitati promovate !

 6. Lacul Tausor 06.02.2017 la 18:54

  D-le Bota eu stiu pe Danciu profesore de educatie fizica si primar ceva vreme, ce zicea ca face pdl un aeroport la Vint,dar pentru pasari calatoare si traseisti politici,La Sibot era bun un aeroport pentru fetite….,dar autostrada a ocupat terenul si s-a uitat de intrare-iesire la Cujir.

 7. Ciprian 06.02.2017 la 18:55

  Sa vedem acum cine vine director la Sebes sau inspector in locul dnei….alte numiri politice!

 8. ioo 06.02.2017 la 22:01

  Monalisa si Bucureatean au fost schimbate ca nu au promovat concursul de ocupare a posturilor de insp, gen. adj. Conform principiilor de promovare ale PSD, Monalisa e fooaarte buna sa ocupe functia, din moment ce a picat examenul, asa cum au fost repusi pe post directorii care nu au promovat examenul.

 9. Asteptam o atitudine corecta . 07.02.2017 la 6:37

  Ce veti face? Cum veti procedati cu multimea de profesori nemultumiti vis a vis de numirea politica a directorilor (nedoriti de consiliile profesorale ). Am tot asteptat, dar s-a cam umplut paharul si vom protesta ca se ne facem auziti .

  • veghea 07.02.2017 la 11:58

   Profesorii sa-si faca treaba la catedra si sa nu se amestece in numirea politica a directorilor. Daca e politica, atunci cei care i-au numit , politic, isi asuma numirea… In ultima vreme profesorii sunt tot mai interesati de functie si mai putin de ceea ce ar trebuie sa fie prioritatea 0 ( zero) in fisa postului si anume actul educational. Ce conteaza cine este cel care poarta functia de director, atata vreme cat totul e ok, sunt norme, elevi, se fac activitati extracurriculare, imaginea fiecarui cadru didactic e la cote maxime in scoala si comunitate, etc… ? sau orgoliile personale sau de ,, trib,, nu pot accepta schimbarea…????

   • Dezamagire ! 07.02.2017 la 19:04

    Sa-ti dea Dumnezeu sa fi “îndrumat” de un director incompetent si înregimentat politic !Mi-e dor de directorul meu de scoala care sigur nu era manager -era OM si DASCAL Intr-o scoala adevarata directorii dau directie scolii .
    ISJ, ati distrus “sufletul” unor scoli din judet cu asa numiri jalnice !

 10. marius 07.02.2017 la 6:42

  Gioconda si Anaconda. Binomul perfect.

 11. Salupa cujereana 07.02.2017 la 11:29

  Ma fratilor e tare neamul asta stramosesc cujerean BORZA si uite ca Momalisa e o adevarata racheta la functii.Nu credeam ca profesorii de sport sunt mai buni si tari ca profesorii de matematica,fizica….Dupa Borza sa revina cei cu nume de Clonta,Sarbu,Rosca.,Atanasiu…fostul prefect.Murgu..etc Cu handbalul la pamant precum la Sebes….

 12. terminati cu politica in scoli 07.02.2017 la 13:10

  Veghea, profesorii isi fac treaba lor si ei cunosc mai bine cine sa le fie manager. Daca unui primar ii face placere sa lucreze doar cu unii care ii sunt ascultatori, atunci sa-i anagajeze la primarie- sa le duca trena ca si in campanie

 13. Info 07.02.2017 la 17:13

  Oamenii care nu fac nimic sunt cei mai potriviti in functii inalte. Supunerea lor este importanta.

 14. Ionel Marcel Valer 07.02.2017 la 17:36

  Ce va doare pe voi…unii care vad, citesc, comenteaza. Guvernul daca este PSD sau PNL, pentru a impune programele guvernamentale in teritoriu, trebuie sa puna oamenii pe care sa-i traga la raspundere. Altfel, nimeni nu-si asuma nimic (va amintiti guv tehnocrat ???)
  Sper sa ajungem ca si in alte tari Vestice, sa politizam sefii de institutii pentru ca doar ei pot fi trasi la raspundere pentru aplicarea/neaplicarea masurilor promovate in campanii electorale.

 15. cetatean 07.02.2017 la 20:16

  De ce vorbiti daca nu cunoasteti? Ce nume ciudate aveti! Oare de ce va e frica? De propria voastra gandire ? Monalisa e o persoana competenta si o spun fara sa ocunosc peersonal, dar ii cunosc activitatile din inspectorat in mod indirect.

  • ioo 07.02.2017 la 20:54

   Ne puteti spune si noua o activitate nemaipomenita a Monalisei la ISJ? Nici eu nu o cunosc personal, unii sustin ca e f. increzuta si aroganta. Nu stiu daca e asa sau nu, eu stiu doar ca nu a fost capabila sa promoveze concursul pentru ocuparea functiei de inspector adj., desi lucra la Inspectoratul Scolar de ceva timp.

 16. Invatator 08.02.2017 la 7:58

  Daca ar fi oameni asemeni d-nei Borza in toate scolile, poate ca invatamantul nostru ar fi unul model.
  Cu siguranta sunteti invidiosi pe omul Borza care indrageste invatamantul, elevii, dacalii si isi face meseria cu multa seriozitate si competenta.
  Da, gasiti multe acivitati importante desfasurate de d-na in Inspectorat, cat despre aroganta, daca asa se numeste corectitudinea … fara cuvinte.
  Probabil sunteti deranjati cei care lucrati in scolile in care ,,se poate si asa” ca oricum va luati salariul.

  • Dezamagire ! 08.02.2017 la 8:47

   Dezamagire !
   Daca este cum spuneti d-voastra, cum de permite d-na inspector sa fie numiti in functia de director nonvalorile, oameni care nu fac cinste invatamantului ?

  • ioo 08.02.2017 la 14:50

   Daca e asa grozava, cum de nu a reusit sa promoveze concursul de ocupare a functiei de inspector scolar general adjunct? Cat despre activitatile grozave, tot nu am aflat macar una.
   Daca indrageste asa mult elevii, de ce nu a ramas la clasa sa ii invete in continuare?
   Invidie pe d-na? Chiar ca nu am de ce, ca avem domenii diferite de activitate. Cat despre ,,confuzia“ dintre aroganta si corectitudine, trebuie sa fii ori rau intentionat, ori sa ai anumite interese ca sa sustii asa ceva.
   Slugarnicia e raspandita la scara nationala in Romania.

  • Horea 08.02.2017 la 16:44

   si cine Doamne a pus-o pe ea inspector? Hai sa fim seriosi! Partidul, partid ramane!! Nu mai vb de merite, sunteti jenanti….

 17. KAPITI 08.02.2017 la 13:47

  MACAR ACUM,SA RECUPEREZE CE N-A FACUT CIND ERA PRIMAR===SA PUNA IN VALOARE FRUMUSETEA MUNTILOR SURIANU,AMENAJIND TABARA SPORTIVA DIN LUNCILE PRIGOANEI==PRIN ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE.