Rămâi conectat

Curier Județean

Modificarea organigramei Primăriei Alba Iulia și statului de funcții din cadrul serviciului public „Administrarea patrimoniului local”, pe masa consilierilor locali

Publicat

în

Pe masa consilierilor locali ai Municipiului Alba Iulia, în cadrul ședinței din data de 22 decembrie 2020, se află modificarea organigramei și statului de funcții al Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, dar și a statului de funcții din cadrul serviciului public „Administrarea patrimoniului local” aflat în subordinea Consiliului Local, urmând să intre în vigoare, în cazul aprobării, începând cu data de 1 ianuarie 2021.

„Serviciul verificare, evaluare și achiziții publice din Direcția tehnică, dezvoltare aflat în Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, se redenumește în Serviciul Achiziții Publice și se mută în Aparatul de specialitate a Primarului municipiului Alba Iulia în subordinea directă.

Compartimentul verificare proiecte se desființează, posturile vacante (2 posturi funcții publice vacante) se desființează:

Elit - Gustul Desăvârșit

– postul funcție publică de execuție vacantă, inspector;
– postul funcție publică de execuție vacantă, inspector.

Astfel, se înființează 2 posturi funcție publică de execuție, consilier achiziții publice în Serviciul achiziții publice.

La Direcția Venituri aflată în Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, se înființează Compartimentul Registratură și Arhivă cu o structură organizatorică de 2 posturi, funcții publice de execuție, referent de specialitate, studii (SSD), clasa II, grad profesional debutant;

Tot în cadrul Direcției Venituri aflată în Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, postul funcție publică de execuție vacantă de consilier de la Compartimentul constatare și impunere persoane juridice, se mută definitiv în cadrul Biroului constatare, impunere persoane fizice, prin modificarea organigramei și statului de funcții;

La Direcția Venituri aflată în Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, postul funcție publică de execuție vacantă de inspector și postul funcție publică de execuție vacantă de consilier de la Compartimentul încasări impozite și taxe locale, se mută definitiv în cadrul Biroului constatare, impunere persoane fizice, prin modificarea organigramei și statului de funcții;

La Biroul administrativ din Serviciul resurse umane-administrativ aflat în Aparatul de specialitate al Primarului municipiului Alba Iulia, se înființează 1 post funcție contractuală de execuție, îngrijitor clădiri.

La Compartimentul Zone de Agrement și Toalete Publice din Serviciul Baze Sportive și agrement, din cadrul serviciului public „Administrarea patrimoniului local” aflat în subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, se înființează 3 posturi funcții contractuale de execuție, îngrijitor clădiri”, este prezentat în raportul de specialitate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

LISTA actualizată cu localitațile din Alba unde apa este raționalizată: PROGRAM

Publicat

în

LISTA actualizată cu localitațile din Alba unde apa este raționalizată: PROGRAM

Din cauza caniculei care a cuprins aproape toată ţara si ca urmare a dezechilibrului sistemului de alimentare cu apa potabila produs in urma avariei majore a conductei de aductiune, SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ în următoarele zile.

Astfel, incepand cu data de 09.08.2022 va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

  • Intreruperea furnizarii in localitatea Ungurei
  • Intreruperea furnizarii apei potabile, intre orele 22.00-06.00 in urmatoarele localitati:

– comuna Valea Lungă

Elit - Gustul Desăvârșit

– localitatile Săliste, Tărtăria

  • In urmatoarele localitati furnizarea apei potabile se va efectua dupa urmatorul program:

– 06.00-10.00 Ohaba

– 06.00-09.00 si 18.00-22.00- com. Lopadea Noua (Asinip, Ciuguzel), Com. Hoparta (Silivas, Turdas, Spalnaca)

De asemenea, in comunele Cergau (satele Cergau Mare, Cergau Mic si Lupu) si Rosia de Secas (satele Rosia de Secas si Tau), nu poate fi asigurata continuitatea alimentarii cu apa potabila a locuintelor aflate in zonele mai inalte.

Comuna Garda de Sus ( Ghetari, Ocoale, Mununa, Hanasesti, Dealu Frumos si Garda Seaca), furnizarea se va face in functie de rezervele acumulate in rezervorul de inmagazinare

Facem, in continuare, apel catre populatie sa foloseasca apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu si nu in agricultura!!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

Dosar penal pentru un bărbat din Alba după ce și-a amenințat mama și a distrus o ușă: Polițiștii au emis și un ordin de protecție

Publicat

în

Dosar penal pentru un bărbat din Alba după ce și-a amenințat mama și a distrus o ușă: Polițiștii au emis și un ordin de protecție

La data de 08 august 2022, în jurul orei 23,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din municipiu, de unde o femeie a reclamat faptul că fiul său are un comportament violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, și-ar fi amenințat mama și ar fi distrus geamurile unei uși din locuință.

Polițiștii au emis, față de acesta, ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care i-au interzis să se apropie de mama sa și au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

18 – 21 AUGUST 2022| Zilele municipiului Sebeș. Lou Bega, Sasha Lopez, Manuel Riva, Krypton, Radu Pietreanu și Nicolae Furdui Iancu, printre cei care vor întreține atmosfera

Publicat

în

18 – 21 AUGUST 2022, Zilele orașului Sebeș. Vor fi prezenți la Zielele Sebeșului: Lou Bega, Sasha Lopez, Manuel Riva, Krypton, Radu Pietreanu și Nicolae Furdui Iancu, printre cei care vor întreține atmosfera

Între 18 și 21 august 2022, toți locuitorii Sebeșului și oaspeții orașului sunt invitați să participe la sărbătoarea verii: „Zilele Municipiului Sebeș”! Parcul Arini va găzdui majoritatea spectacolelor, iar Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebeș și Casa Memorială „Lucian Blaga” din Lancrăm oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor, spunând povestea frumoasă a acestor locuri.

Deschiderea oficială a evenimentelor va avea loc vineri, 19 august, începând cu ora 11.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”, atunci când vor fi primite delegațiile din țară și din străinătate, vor fi premiate persoane din viața de zi cu zi a urbei, copiii și tinerii Sebeșului care au excelat în diverse domenii – educație, artă și voluntariat.

Atmosfera de sărbătoare este redată pe note muzicale de cei mai mici artiști, participanți la Concursul național de muzică ușoară și folk – „Universul Copilăriei”, pe care municipiul Sebeș are plăcerea să îl organizeze, în parteneriat cu Clubul Copiilor Sebeș.

Elit - Gustul Desăvârșit

Competiția este structurată pe două secțiuni: muzică ușoară și folk, jurizarea fiind asigurată de reprezentanți ai vieții culturale și ai mass-mediei naționale și de muzicieni. În cadrul concursului se acordă peste 40 de premii, categoriile de vârstă fiind 5 – 8 ani, 9 – 12 ani, 13 – 15 ani și 16 – 19 ani, pentru interpretări solo și de grup, respectiv muzică ușoară și folk. Regulamentul este avizat de Inspectoratul Școlar Județean Alba, iar concursul, aflat la cea de-a VIII-a ediție, este cuprins în calendarul Ministerului Educației Naționale. În mod tradițional, partener al concursului este Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. S-au înscris circa 100 de copii din întreaga țară.

Nu vor lipsi nici copiii și tinerii Sebeșului care activează în diverse proiecte culturale susținute de municipalitate: Școala de muzică „DoReMi” și Grupul vocal „Felician Fărcașiu”, Trupele de teatru „Gepetto” și „Pied Piper”, Clubul Fantasy Dance, Trupa de dansuri săsești și Ordinul Scutierilor de Mühlbach.

Artiștii locali și invitații de renume vor urca pe scena din Parcul Arini pentru a oferi publicului cea mai reușită petrecere a verii. Lou Bega este primul solist internațional invitat la acest gen de evenimente la Sebeș, aducând cu el ritmurile de „mambo no. 5″, care l-au făcut inconfundabil. Cu un bilanț de 60 de ani de activitate, trupa Phoenix va demonstra, încă o dată, că rockul va trăi etern. Hiturile din topurile radiourilor vor fi aduse de Emaa, Bruja, Holy Molly, Sasha Lopez, Manuel Riva și Krypton. Trupele locale vor avea cazia reîntâlnirii cu publicul – Green Line, Dublu Click, Loutfire, Red Ravine Band și Nexxt Band.

Tradiționalele momente de folclor, avându-i ca invitați pe Nicolae Furdui Iancu, Ansamblul folcloric Jidvei, Adina Hada, Georgiana Petrescu, Maria Dan Păucean, Alina Andrei, Fluierașii de la Șugag, alături de mulți alți artiști din zona noastră etnofolclorică și muzica Fanfarei din Petrești vor face parte din programul zilei de duminică.

Buna dispoziție va fi întreținută de actorul Radu Pietreanu și de toți cei responsabili cu animația pe scena din Parcul Arini – Andreea Bogdan, MC Kotto și Ionuț Lemeny.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Sebeș, Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și SPAP Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare