Rămâi conectat

Ştirea zilei

Moața din comuna Vidra care a luat nota zece curat la Matematică, la Bacalaureatul din acest an. Absolventa liceului „HCC” Abrud își dorește să studieze Psihologia, în Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moața din comuna Vidra care a luat nota zece curat la Matematică, la Bacalaureatul din acest an. Absolventa liceului „HCC” Abrud își dorește să studieze Psihologia, în Cluj-Napoca

Burz Sorina, moața din comuna Vidra, absolventă a Liceului „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud, se poate mândri cu niște rezultate deosebite la Bacalaureatul din acest an.

Aceasta a reușit performanța de a obține nota 10 curat la matematică, asigurându-și astfel un loc printre elevii cei mai dedicați și mai bine pregătiți din județul nostru, la acest examen național.

Întrebată de Ziarul Unirea unde ar dori să își continue studiile, acum că examenul de Bacalaureat s-a încheiat, Sorina a răspuns că vrea să urmeze cursurile Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, departamentul de Psihologie, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

De asemenea, pentru a se pregăti pentru acest examen, tânăra moață a transmis că nu a mers la meditații sau ore suplimentare, declarând următoarele: „Ne-am bucurat de un fel de “meditații” gratuite din partea profesorilor de la clasă, pentru BAC.”

Școala în mediul online a fost, pentru mulți elevi din județ, precum și din țară, o adevărată provocare, la care aceștia au fost nevoiți în mod subit să se adapteze. În acest sens, Sorina a subliniat următoarele aspecte despre Învățământul din mediul digital: „Școala în mediul online a fost o provocare, la început, nu era nimeni pregătit pentru asta, dar lucrurile au evoluat de la sine, ne-am adaptat din mers, iar notele mi le-am menținut mai ușor după ce m-am familiarizat cu diversele platforme și modalități de evaluare online.”

Burz Sorina este, astfel, un reper pentru comuna sa și o mândrie pentru Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud, grație capacității sale de a se adapta la schimbările care au avut loc pe parcursul acestui ultim an de liceu, precum și a ambiției de care aceasta a dat dovadă, pentru a obține această notă perfectă la Bacalaureat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea