Moartea subită a unei asistente medicale de la Ambulanţa Alba. I s-a făcut rău şi a decedat la spital, în timpul concediului în Bulgaria

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Anca Muntean, o asistentă medicală de doar 42 de ani de la Ambulanţa Alba a decedat fulgerător marţi, 1 septembrie 2020, în timp ce se afla în concediu în Bulgaria.

Femeii i s-a făcut rău, a fost transportată la spital, dar medicii nu au reuşit să o salveze. Primul diagnostic este cel de stop cardio-respirator, dar, deocamdată, nu se ştie cauza.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Citește și: Mesaje de condoleanțe și mesaje de comemorare. ANUNTURI de deces la trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi

”Colega noastră Anca Muntean, asistent în cadrul SAJ Alba, staţia centrala, în aceasta zi, a plecat dintre noi. Anca se afla în concediu în Bulgaria, în urma unei dureri toracice a ajuns la Spital iar aici a întrat în Stop Cardio Respirator … nu s-a mai putut face nimic pentru Salvatorul nostru. Drum lin suflet drag tuturor!!! Condoleante familiei!”, a scris un coleg al acesteia pe un grup al salvatorilor de la Ambulanţa Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Un mesaj a transmis şi adjunctul ISU Alba, Ovidiu Costea: ”Am primit cu tristeţe trecerea în nefiinţă în mod fulgerător a unei colege de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba! Sincere condoleanţe familiei, apropiaţilor şi colegilor din Serviciul de Ambulanţă Alba! Dumnezeu să te odihnească, Anca Muntean!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419