Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO UPDATE| MOARTE ORIBILĂ pe DN67C: O persoană și-a pierdut viața, după ce un copac a căzut peste o mașină, între Tău și barajul Oașa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO UPDATE| MOARTE ORIBILĂ pe DN67C: O persoană și-a pierdut viața, după ce un copac a căzut peste o mașină, între Tău și barajul Oașa

În urma manifestărilor meteorologice intense, cu vânt puternic și ploaie care au lovit zona dintre Tău și barajul Oașa, traficul rutier pe DN 67C a fost întrerupt.

Într-o serie nefericită de evenimente, un copac masiv s-a prăbușit peste un autoturism aflat în trafic, rezultând două victime.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit autorităților, a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconștiență (sex feminim, 64 ani), cealaltă persoană( sex masculin, 63 ani) a fost asistată medical, este conștientă și prezintă leziuni minore.

După recunoașterea efectuata de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuți pe carosabil și 1 auto a fost avariat tot din cauza arborilor.

Autoritățile fac apel la prudență în trafic și cer conducătorilor auto să evite drumul afectat până când copacii vor fi înlăturați și situația revine la normal. În același timp, monitorizează îndeaproape situația meteo pentru a preveni alte astfel de incidente tragice.

CITEȘTE ȘI: DRUM BLOCAT pe DN67C, 20km până la Barajul Oașa, din cauza copacilor căzuți pe carosabil: O mașină, LOVITĂ de un arbore

Rugăm pe toți să fie precauți în timpul călătoriilor, să respecte avertismentele autorităților și să acorde prioritate siguranței proprii și a celorlalți participanți la trafic.

Tragediile de acest gen ne reamintesc cât de vulnerabili suntem în fața forțelor naturii și cât de importantă este grija față de siguranța noastră și a celor din jur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea