Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Moarea de varză – un remediu pentru diabet şi cancer

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

varza moareMoarea de varză nu este altceva decât zeama rezultată prin scurgerea verzei murate. Este un extract 100% natural din varză, îmbogăţit cu fermenţi şi enzime, cu principii active de la plantele aromatice puse în murături, şi sare. Sucul de varză are prin excelenţă efecte tonice, purificatoare, antiinflamatoare, fiind recomandat în mai mult de cincizeci de afecţiuni. Se remarcă prin faptul că deblochează tranzitul intestinal, prin efectul său de stimulare şi de normalizare a digestiei şi, nu în ultimul rând, prin acţiunea sa anticancerigenă.

  • Ajută la vindecarea diabetului

Cei ce suferă de diabet trebuie să bea jumătate de pahar de suc de varză dimineaţa şi la prânz. Acest remediu are un efect foarte interesant de stabilizare a valorilor glicemiei.

  • Adenom de prostată

Se face o cură de trei luni, în care se bea câte o jumătate de pahar de suc de varză, de trei ori pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara. Tratamentul cu suc de varză are efecte puternic antiinflamatoare asupra prostatei şi a traiectului urinar.

  • Medicament pentru cancer

 Cei ce suferă de cancer al tubului digestiv pot apela la consumul zemei de varză murată. Astfel, se combină un pahar de suc de varză cu două pahare de suc de morcov. Se bea întreaga cantitate pe parcursul unei zile. Tratamentul durează trei luni, timp în care se va menţine o alimentaţie strict vegetariană şi preponderent crudivoră. Pentru cancer la gât se aplică tratamentul la fel ca la cancerul cu localizare pe tubul digestiv.  Însă, suplimentar, se face, de trei ori pe zi, câte o gargară cu suc proaspăt de varză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea