Rămâi conectat

Actualitate

Miting pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă, organizat de PSD, în 9 iunie

Mondoc Adriana

Publicat

în

PSD va organiza pe 9 iunie un miting de amploare pentru susţinerea Guvernului Dăncilă

Potrivit aceloraşi surse, detaliile organizatorice, inclusiv locul de desfăşurare, ar urma să fie stabilite în cursul acestei săptămâni, când este aşteptat şi anunţul oficial.

PSD a discutat în 21 mai subiectul organizării unui miting de susţinere a Vioricăi Dăncilă, după ce în 16 aprilie lansase tema organizării unui miting în favoarea familiei tradiţionale.

De altfel, liderii PSD din regiunea de vest au semnat la Timişoara o rezoluţie prin care susţin actualul Guvern şi transmit conducerii naţionale a partidului că sunt pregătiţi să iasă în stradă pentru susţinerea prim-ministrului.

La miting vor participa delegaţii cu membri şi simpatizanţi ai partidului din toate judeţele ţării, dar sunt aşteptaţi toţi cetăţenii care au încredere în guvernarea PSD-ALDE.

Sursa: AGERPRES


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea