Rămâi conectat

Actualitate

Misterele alegerilor locale: Un candidat fără niciun vot la secția la care a votat. Nu sunt înscrise nici voturile familiei la aceeași secție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sandu Crăciun, candidatul USR PLUS la Piatra Olt, nu și-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secției de votare la care și-a exprimat opțiunea. Acesta a fost la urne împreună cu soția și copiii, însă nici votul acestora nu este prezent pe procesul verbal. Candidatul a semnalat această eroare pe pagina lui de Facebook. Acesta a postat câteva fotografii în care se observă că la alegerile locale care au avut loc în weekend nu a primit niciun vot.

Sandu Crăciun a spus miercuri dimineață pentru Digi24 că ce s-a întâmplat acolo este „inexplicabil”. „Probabil că organele competente vor desluși această enigmă”, a completat el.

Candidatul USR-PLUS a fost arondat la secția 101 din județul Olt, la care au votat și membrii familiei sale. „Sunt în jur de 1.000 de voturi, din care nu am luat niciunul”, a spus el.

„Cu toate că având prieteni mulți, neamuri, rude, familie, sunt în stare unii să jure pe Biblie că m-au votat, nu apare nimeni. Nici membrii familiei, copiii mei s-au deplasat din București ca să mă susțină, și-au făcut viza de flotant, m-au votat și nu apar nici ei. Practic, nici zero, că pe procesul verbal încheiat e tras o liniuță în dreptul rubricii Alianța USR-PLUS pentru care am candidat”, a mai spus Sandu Crăciun.

El a spus că nu se poate gândi să-i acuze pe membrii familiei că l-au trădat: „Păi făceau drumul de la București, 200 de kilometri, ca să ce? Să voteze un contracandidat?”

„Nu cred că e o eroare umană, cred că e o fraudă, pentru că luni dimineață am luat legătura cu reprezentanta noastră în secția respectivă și mi-a spus clar: noi am fost puși pe grupuri, noi am desfăcut niște buletine, iar buletinele pentru primar și consilieri locali au fost desfăcute de către președintele de comisie și alți membri”, a precizat Sandu Crăciun.

El a spus că va depune astăzi o plângere, deoarece primarul care a fost ales a câștigat „cu peste o mie de voturi deasupra PNL, care stătea foarte bine aici”.

„Toată tărășenia ține de moralitate, vreau ce pe viitor să nu se mai întâmple așa ceva. Că e un vot, că-s 100, că-s 1.000… să fie concretizate în procesul verbal”, a mai spus Sandu Crăciun.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea