Rămâi conectat

Actualitate

Misterele alegerilor locale: Un candidat fără niciun vot la secția la care a votat. Nu sunt înscrise nici voturile familiei la aceeași secție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sandu Crăciun, candidatul USR PLUS la Piatra Olt, nu și-a regăsit nici măcar propriul vot pe procesul verbal al secției de votare la care și-a exprimat opțiunea. Acesta a fost la urne împreună cu soția și copiii, însă nici votul acestora nu este prezent pe procesul verbal. Candidatul a semnalat această eroare pe pagina lui de Facebook. Acesta a postat câteva fotografii în care se observă că la alegerile locale care au avut loc în weekend nu a primit niciun vot.

Sandu Crăciun a spus miercuri dimineață pentru Digi24 că ce s-a întâmplat acolo este „inexplicabil”. „Probabil că organele competente vor desluși această enigmă”, a completat el.

Candidatul USR-PLUS a fost arondat la secția 101 din județul Olt, la care au votat și membrii familiei sale. „Sunt în jur de 1.000 de voturi, din care nu am luat niciunul”, a spus el.

„Cu toate că având prieteni mulți, neamuri, rude, familie, sunt în stare unii să jure pe Biblie că m-au votat, nu apare nimeni. Nici membrii familiei, copiii mei s-au deplasat din București ca să mă susțină, și-au făcut viza de flotant, m-au votat și nu apar nici ei. Practic, nici zero, că pe procesul verbal încheiat e tras o liniuță în dreptul rubricii Alianța USR-PLUS pentru care am candidat”, a mai spus Sandu Crăciun.

El a spus că nu se poate gândi să-i acuze pe membrii familiei că l-au trădat: „Păi făceau drumul de la București, 200 de kilometri, ca să ce? Să voteze un contracandidat?”

„Nu cred că e o eroare umană, cred că e o fraudă, pentru că luni dimineață am luat legătura cu reprezentanta noastră în secția respectivă și mi-a spus clar: noi am fost puși pe grupuri, noi am desfăcut niște buletine, iar buletinele pentru primar și consilieri locali au fost desfăcute de către președintele de comisie și alți membri”, a precizat Sandu Crăciun.

El a spus că va depune astăzi o plângere, deoarece primarul care a fost ales a câștigat „cu peste o mie de voturi deasupra PNL, care stătea foarte bine aici”.

„Toată tărășenia ține de moralitate, vreau ce pe viitor să nu se mai întâmple așa ceva. Că e un vot, că-s 100, că-s 1.000… să fie concretizate în procesul verbal”, a mai spus Sandu Crăciun.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime” Rusaliile sunt sărbătorite de creştinii ortodocşi în fiecare an. Pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinţilor Apostoli a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Acest detaliu temporal explică şi denumirea de „Cincizecime”. Această zi este cunoscută şi sub numele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea