Misiune imposibilă pentru „alb-negri” pe Bega! Gherman deplânge soarta formaţiei Poli Timişoara

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

FC Unirea Alba Iulia are un program ingrat, trebuind să se dueleze în următoarele runde cu primele 4 clasate în ierarhia seriei vestice, în ordine Poli Timişoara, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Severin şi UTA Arad. Seria de foc debutează duminică, 8 aprilie, de la ora 15.00, pe Bega împotriva Politehnicii Timişoara (meci transmis în direct pe DigiSport 1). Fără Bucurică, şi cu Bumbac incert, Gherman trebuie să-şi trezească elevii în urma prestaţiei dezamăgitoare cu FC Olt Slatina. „Un meci mai slab decât în curtea şcolii, n- avem scuze pentru modul cum ne-am prezentat. Există un regres comparativ cu turul, raportat la calitatea jocului, nou-veniţii n-au adus plusul aşteptat„, a recunoscut principalul unirist.

*”Mizez pe orgoliul jucătorilor

USR - Alegeri parlamentare 2020

Bănăţenii îl au în efectiv pe albaiulianul Fl. Ilie (ex-uniristul G. Petcuţ – suspendat), însă pe Bega se joacă fotbal fără miză, „violeţii” având probleme majore cu licenţa, datoriile, viitorul fiind incert. „Mizez pe o tresărire de orgoliu a echipierilor, încercăm să jucăm şi să punem probleme, contra echipei cu cel mai bun lot din serie, competitiv chiar pentru Liga 1, fotbalişti ce au evoluat în cupele europene. Întâlnim Poli şi în asemenea meciuri demonstrezi ce poţi, când toţi ochii sunt pe tine„, a spus Gherman, fost antrenor la Timişoara în Divizia A în perioada 2002-2004, aflat în premieră ca adversar pe „Dan Păltinişanu”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*Regrete pentru Poli!

Acesta deplânge situaţia în care a ajuns Poli, marea iubire fotbalistică a Banatului. „Mă întorc cu plăcere la Timişoara, acolo am debutat ca tehnician în elită. Este dureros ce se întâmplă pe Bega, ţinând cont de acel public minunat şi de cei ce activează în fotbalul bănăţean. Timişoara a ajuns din nou într-o situaţie delicată, aidoma perioadei când juca prin Liga a 3-a şi este mare păcat de ce se întâmplă. Nu contează motivele, dar e o situaţie ce-mi provoacăm multă amărăciune. Să fi vicecampioană, să joci în Liga a 2-a, să-ţi câştigi sportiv dreptul de a promova şi să nu poţi merge mai departe, e foarte apăsător„, a conchis Gherman.

Dan HENEGAR

Foto Robert GHERGU

Dan HENEGAR

1 comentariu

yyy 5 aprilie 2012 at 17:55

Deci sa intelegem ca deja l-ati aranjat si pe asta cu Poli ? Ghermane… vezi ca daca mai pierzi 6 puncte in 2 etape (cu Poli si Bistrita) ajungi sa te bati sa eviti retrogradarea !

Comentariile sunt oprite