Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Misiune imposibilă pentru „alb-negri” pe Bega! Gherman deplânge soarta formaţiei Poli Timişoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FC Unirea Alba Iulia are un program ingrat, trebuind să se dueleze în următoarele runde cu primele 4 clasate în ierarhia seriei vestice, în ordine Poli Timişoara, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Severin şi UTA Arad. Seria de foc debutează duminică, 8 aprilie, de la ora 15.00, pe Bega împotriva Politehnicii Timişoara (meci transmis în direct pe DigiSport 1). Fără Bucurică, şi cu Bumbac incert, Gherman trebuie să-şi trezească elevii în urma prestaţiei dezamăgitoare cu FC Olt Slatina. „Un meci mai slab decât în curtea şcolii, n- avem scuze pentru modul cum ne-am prezentat. Există un regres comparativ cu turul, raportat la calitatea jocului, nou-veniţii n-au adus plusul aşteptat„, a recunoscut principalul unirist.

*”Mizez pe orgoliul jucătorilor

Bănăţenii îl au în efectiv pe albaiulianul Fl. Ilie (ex-uniristul G. Petcuţ – suspendat), însă pe Bega se joacă fotbal fără miză, „violeţii” având probleme majore cu licenţa, datoriile, viitorul fiind incert. „Mizez pe o tresărire de orgoliu a echipierilor, încercăm să jucăm şi să punem probleme, contra echipei cu cel mai bun lot din serie, competitiv chiar pentru Liga 1, fotbalişti ce au evoluat în cupele europene. Întâlnim Poli şi în asemenea meciuri demonstrezi ce poţi, când toţi ochii sunt pe tine„, a spus Gherman, fost antrenor la Timişoara în Divizia A în perioada 2002-2004, aflat în premieră ca adversar pe „Dan Păltinişanu”.

*Regrete pentru Poli!

Acesta deplânge situaţia în care a ajuns Poli, marea iubire fotbalistică a Banatului. „Mă întorc cu plăcere la Timişoara, acolo am debutat ca tehnician în elită. Este dureros ce se întâmplă pe Bega, ţinând cont de acel public minunat şi de cei ce activează în fotbalul bănăţean. Timişoara a ajuns din nou într-o situaţie delicată, aidoma perioadei când juca prin Liga a 3-a şi este mare păcat de ce se întâmplă. Nu contează motivele, dar e o situaţie ce-mi provoacăm multă amărăciune. Să fi vicecampioană, să joci în Liga a 2-a, să-ţi câştigi sportiv dreptul de a promova şi să nu poţi merge mai departe, e foarte apăsător„, a conchis Gherman.

Dan HENEGAR

Foto Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea