Mirel Vasile Hălălai apare pe o listă a candidaților în conflict de interese, potrivit ANI: Primarul declară ca nu este adevărat

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Luni, 5 octombrie 2020. Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat că a transmis judecătoriilor și tribunalelor din țară lista tuturor candidaților la alegerilor locale din 27 septembrie care au găsiți definitiv, prin decizii ale instanțelor, în incompatibilitate sau conflict de interese, ceea ce înseamnă că, dacă au fost realeși în funcții, mandatele lor nu pot fi validate.

ANI atrage atenția că, potrivit legii în vigoare, persoanele care au primit decizii definitive de incompatibilitate sau conflict de interese nu mai pot ocupa o funcție electivă vreme de trei ani.

ELIT

Printre cei care apar pe această listă este și primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai.

Contactat de ziarulunirea.ro, Mirel Vasile Hălălai a declarat că nu are asemenea probleme.

„La momentul de față nu ma aflu în stare de incompatibilitate, am făcut verificările de rigoare înainte de a-mi depune candidatura, deci nu există așa ceva în ceea ce mă privește pe mine. Ceea ce vă pot spune că nu ma aflu în conflict de interese sau incompatibilitate”, a declarat primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419