Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mirel Hălălai, reconfirmat ca și candidat al PSD Alba pentru Primăria orașului Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mirel Hălălai, reconfirmat ca și candidat al PSD Alba pentru Primăria orașului Teiuș

În urma conferinței organizației PSD Teiuș, Mirel Hălălai a fost ales, din nou, candidatul PSD Alba pentru funcția de primar al orașului Teiuș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cadrul conferinței PSD Teiuș pentru desemnarea candidatului partidului la funcția de primar al orașului Teiuș, Mirel Hălălai a fost ales, din nou, pentru a reprezenta PSD Alba în cursa pentru Primăria orașului pe care îl conduce și în actualul mandat.

„Avem cel mai bun candidat și vom avea cea mai bună echipă în consiliul local. Împreună vom câștiga alegerile cu dl. primar Mirel Hălălai! Teiușul devine pe zi ce trece un oraş european, modern, în care îţi place să trăieşti, un oraş verde, viu”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Marcelei Dărămuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea