Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu, consilier local A.N.A. – Administrația care ucide!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Trifu, consilier local A.N.A. – Administrația care ucide!

S-a electrocutat un om într-un bloc construit mult prea aproape de liniile de înaltă tensiune. Aș spune că a plătit prețul în locul locatarilor care ar fi urmat să locuiască acolo, deci este un erou.

A plătit inconștiența, incompetența, dar mai ales corupția unui sistem administrativ care sufocă  viețile albaiulienilor de peste 25 de ani și un sistem ajuns la maturitatea deplină, rezultatul fiind crima!

Am scris aproape lunar în ziarul Unirea despre abuzurile săvârșite de această administrație, despre faptul că a transformat consiliul local într-un mecanism politic și mai ales despre obstrucționarea consilierilor locali, prin tot felul de tertipuri specifice, în a-și executa mandatul.

Îmi propun să explic aici, foarte tehnic, înșiruirea unor erori umane făcute de oameni incompetenți susținuți prin corupție!

Votul pentru autorizarea acestei construcții a fost dat, așa cum prevede legea, de către Consiliul Local al municipiului Alba Iulia.

Trebuie știut faptul că administrația albaiuliană a făcut o practică de a nu pune niciodată la dispoziție vreun aviz sau certificat de urbanism consilierilor locali, deși legea 215/2001, cât și mai nou celebrul COD ADMINISTRATIV, prevăd clar acest lucru la art.136 aliniatul 3 lit. i, aliniatul 8 lit. d, 9, 10.

Ceea ce este mai grav este că nici în ceasul al 12-lea, conducerea primăriei nu realizează gravitatea faptelor și refuză în data de 9 septembrie 2019, prin adresa cu numărul 97040, să-mi pună la dispoziție avizul dat de cei care distribuie curentul electric și mă trimit la plimbare, încălcând în mod flagrant codul administrativ și obligațiile de a pune la dispoziția consilierilor locali toate documentele care stau la baza oricărui proiect de hotărâre ce urmează să fie votat de aceștia.

Scriu aceste rânduri și în speranța că poate mai este măcar un procuror vigilent în Alba Iulia care citește acest material.

Una peste alta, a fost nenorocit un om de niște personaje lipsite de onoare sau demnitate și care în loc să-și asume vina o să arunce o armată de avocați împotriva victimei, să dovedească că albul e negru, că justiția ține în România cu șmecherii. Sper din suflet ca de data aceasta să nu le iasă.

Fac un apel către toți cei care mai au o picătură de responsabilitate să investigheze la modul cel mai hotărât acest caz și să oprească abuzurile în serviciu din primăria Alba Iulia!

Asigur familia lui Marian că voi lupta până la capăt să se facă dreptate!

Al dumneavoastră consilier local A.N.A.,

Mircea Trifu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea