Ziarul Unirea

Mircea Trifu (A.N.A.), despre cazul scurgerilor de gaz din Alba Iulia. ,,Atunci când vorbim de scurgeri de gaz, vorbim de o stare de mare pericol!”

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Trifu Mircea a dorit să clarifice problema recentă a scurgerilor de gaz din orașul nostru, spunând astfel:

,,Despre scurgerile de gaz, la concret!!
Dincolo de materialele de presă comandate politic și scrise de scribi, fără legătură cu subiectul, atunci când vorbim de scurgeri de gaz, vorbim de o stare de mare pericol!!
Așa că trebuie să știți următoarele!
1.Pentru instalația din interiorul imobilului răspunderea este a ta și a firmei care face revizia tehnică obligatorie, care se face odată la doi ani!! ( nu s-au găsit situații cu probleme)
2. Pentru rețeaua de distribuție din afara blocului răspunde Del Grid GAZ, cunoscută de albaiulieni ca EON!!,( NU S-AU GĂSIT SITUAȚII CU DEFECȚIUNI)
3.Pentru rețeaua care este bun comun, adică cea din scările de bloc răspunde ASOCIAȚIA DE PROPRIETARI!! și firma cu care aceasta, conform legii trebuie să aibă contract.
( AICI SUNT NEREGULI!!)
Soluția este, în concluzie la Asociațiile de proprietari!!”

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419