Mircea Hava, primarul Alba Iuliei, în vizită la cancelarul Germaniei, Angela Merkel. El face parte dintr-o delegaţie a PDL, la Berlin, timp de 5 zile

Hava in vizita la MerkelO delegaţie a PDL condusă de Vasile Blaga şi de candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit, marţi, la Berlin, cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestag. Din delegaţia liderilor PDL face parte şi Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, acesta fiind prezent în calitate de vicepreşedinte al PDL.

„Delegaţia PDL condusă de preşedintele Vasile Blaga şi de candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, aflată într-o vizită la Berlin a avut, marţi, 18.02, o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestagul german. Întâlnirea a avut loc in cadrul vizitei pe care delegaţia PDL o face la Berlin şi Dresda la invitaţia CDU, într-o vizită organizată de Fundaţia Konrad Adenauer. PDL şi CDU-ul condus de Angela Merkel fac parte din aceeaşi familie europeană, Partidul Popular European”, se arată în comunicatul PDL, fără a se preciza ce s-a discutat în întâlnirea cu oficialul german.

Delegaţia PDL a mai participat, marţi, la o întâlnire la Cancelaria Federala a Germaniei cu Christian Heusgen, director al Departamentului de Politică Externă, de Securitate şi pentru Dezvoltare în cadrul căreia s-a discutat despre situaţia politică internă a României şi viziunea PDL asupra politicii regionale şi europene.

INFORMARE COVID-19

De asemenea, delegaţia PDL condusă de preşedintele Vasile Blaga a avut un prânz de lucru cu preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, „un mai vechi prieten şi cunoscător al României”.

Din delegaţia PDL prezentă la Berlin mai fac parte: candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinţii PDL Anca Boagiu şi Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreşedinţii PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu şi Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp şi preşedintele OT-PDL Sorin Moldovan.

Sursa: mediafax

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

carcotasu 18 februarie 2014 at 22:30

moare de ciuda negruț, baco si asociații, todoran si alte eminente cenusii care au crezut ca sunt mai deștepți decât par….

Pig pong 19 februarie 2014 at 0:29

l-ai uitat pe besinosu de Potor

legion 88 18 februarie 2014 at 23:06

Or fost la mirosit basinile de wurst al Angelei Merckel mai au de invatat de la nemti cum se traieste intr-o tara civilizata intai trebuie renuntat la voturile minoritatilor si sa-i puna naibi la munca si sa faca fapte adevarate nu sa bagi bani in buzunar si apoi te lauzi ca un papagal aiurea .Pana la civilizatie mai este un pas mare pana atunci la cocalarivedere.

Al.I.Cuza 19 februarie 2014 at 7:00

Cea mai mare si mai grea problema a României, a noastră , este problema rromilor.Nu vrem să încercăm măcar să se integreze și ei ca oameni civilizați…nu știu conducătorii partidelor politice din ziua de azi ce soluții să găsească.Și acești rromi , după ce comit unele fapte , se legitimează cu acte de identitate românești și suntem condamnați noi toți ca și popor.Asta e cea mai mare problemă a noastră, și se agravează de la an la an.Asta trebuia discutat acolo….și aici de altfel.

Carcotasul 19 februarie 2014 at 21:08

Scoala Ardeleana a inceput sa functioneze in sec. XVIII, iar de intelectualitate romana, putem vorbii doar din sec. XIX, deci le-a trebuit romanilor aproape 100 de ani sa se poata afirma ca si natie! Banuiesc ca tot 100 de ani le trebuiesc tiganilor sa-si formeze intelectualitatea, ca sa-si poata afirma identitatea!

marica 19 februarie 2014 at 10:22

oare or fi vazuto pe Merkel? Poza e una, dar articolul e alta. Nu e scris niciunde ca s au intalnit cu cancelarul, doar ca e sefa….bla bla bla….

Horea 19 februarie 2014 at 21:17

@marica

Tu ai citit articolul?
Sau doar iti dai cu parerea?

“Delegaţia PDL condusă de preşedintele Vasile Blaga şi de candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, aflată într-o vizită la Berlin a avut, marţi, 18.02, o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la…”

HH 19 februarie 2014 at 10:56

MERKEL LE-A DAT DIRECTIVELE PENTRU ALEGERILE EUROPARLAMENTARE, PENTRU ASTA S-AU INTALNIT !

Mariana 19 februarie 2014 at 21:48

Oare asta face parte din activtatea de opozitie ? Ca altfel nu am mai auzit de astia.

HH 20 februarie 2014 at 9:23

Care „asta” tu tampito?
De care „astia” n-ai mai auzit tu proasta!

rococo 20 februarie 2014 at 10:14

Iata de unde si de catre cine sunt sprijiniti, iar romanii au fost si mai sunt nevoiti sa suporte pina in noiembrie, mofturile protocalii.
ASvantaje cumva ? Analizat singuri care ori fi fost alea !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...