Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava, nehotărât în privința europarlamentarelor, dar mai mult ”da” decât ”nu”: După 25 de ani cred că trebuie să îi laşi şi pe alţii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava este, încă, nehotărât în privința candidaturii la europarlamentare însă, după declarațiile sale, se pare că ar vrea mai mult să plece, decât să rămână, fiind de părere că după 25 de ani mai trebuie să-i lase și pe alții la cârma municipiului Alba Iulia. 

„Cred că aţi citit criteriile care stau la baza alegerii candidaţilor (…), cu modestie sau fără, mă calific. Este singura problemă care încă mă face să balansez. Nu sunt atât de hotărât pentru că este oraşul. De 25 sunt acolo împreună cu oraşul, am crescut foarte bine. Chiar că te doare sufletul. Însă vine momentul în care trebuie să pleci. Există momentele astea în lume, nu ai ce face. După 25 de ani cred că trebuie să îi laşi şi pe alţii. Normal că voi fi tot timpul acolo, nu o să îi las în pace pentru că îmi e prea drag oraşul. După 25 de ani cred că ai nevoie de provocări şi de foarte multe ori poţi să faci şi altceva”, a adăugat Hava.

Acesta a susţinut că nu se mai poate ca Parlamentul European să dicteze ce să facă România.
„Dacă mă voi duce, voi face aceeaşi figură bună acolo ca şi la Alba Iulia, nu am de gând că mă duc acolo să dorm, sunt multe de făcut. Nu aş vrea să vorbesc în numele Corinei Creţu, a fost înainte la Alba Iulia şi exact ce spunea, nu se mai poate ca Bruxellul să dicteze de foarte multe ori ceea ce facem noi aici. Asta este unul dintre elementele care mă fac să mă duc acolo, în interesul cetăţenilor”, a conchis Mircea Hava.

Sursa Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea