Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Hava: Îl susţin pe Sorin Bumb ca deputat al colegiului Aiud – Ocna Mureş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este important pentru fiecare comunitate să fie reprezentată la nivel politic de oamenii din mijlocul său, de oameni de-ai locului, care îi cunosc nevoile şi care ţin la viitorul semenilor lor. Sorin Bumb este din Aiud şi candidează pentru a deveni deputat al comunităţii unde s-a născut, unde a crescut, candidează în mijlocul oamenilor pe care îi cunoaşte şi îl cunosc de o viaţă.
Îl susţin pe Sorin Bumb ca deputat al Colegiului Aiud – Ocna Mureş şi motivele mele nu sunt doar de natură politică. Este important pentru acest colegiu şi pentru judeţul Alba să fie reprezentat în Camera Deputaţilor de oameni energici, harnici, dar şi cu exeperienţă administrativă, care ştiu ce trebuie făcut pentru comunităţile lor. Sorin Bumb se încadrează foarte bine în aceste cerinţe. Este un om energic şi hotărât, iar funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba pe care a ocupat-o, precum şi funcţia de Administrator public al judeţului Alba, pe care o deţine în prezent, l-au făcut să fie tot timpul prezent în Colegiul Aiud-Ocna Mureş. El este iniţiatorul sau susţinătorul a numeroase proiecte cu impact economic, social sau cultural care şi-au lăsat amprenta asupra localităţilor din judeţul Alba, fie că e vorba de sprijinirea micilor producători agricoli, de sprijinirea şcolilor, a asociaţiilor culturale şi a lăcaşelor de cult sau de rezolvarea problemelor instituţiilor sociale ce se ocupă de persoane defavorizate sau de copiii nefericiţi ce nu au avut şansa de a simţi căldura unei familii.
Exeperienţa pe care o am în administraţie, ca primar al Municipiului Alba Iulia, mă face să ştiu cât de important e să ai lângă tine pe cineva care să te susţină în proiectele de dezvoltare pe care le ai. Sorin Bumb a colaborat tot timpul cu primarii şi cunoaşte nevoile fiecărei comunităţi din zona Aiud-Ocna Mureş. Astfel, a clădit o relaţie de colegialitate şi respect cu primarii din acest colegiu, indiferent de partidul din care ei provin. Este un lucru care contează foarte mult în activitatea unui deputat. Fără o legătură strânsă cu primarii localităţilor pe care le reprezinţi nu poţi să ai o activitate bună în Parlament şi nu poţi să faci ceva pentru oamenii pe care îi reprezinţi.
Iată de ce avem nevoie de candidaţi care să fie cu inima alături de cei pe care îi reprezintă şi de comunităţile care i-au propulsat în parlament.

Mircea Hava, Primarul municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea