Mircea Hava: Fiecare doarme așa cum își așterne. Rareș Buglea încă mai are timp

Copreședintele PNL Alba Mircea Hava a spus, recent, întrebat dacă s-a ”împăcat” cu Rareș Buglea, că nu au fost certați și ”fiecare doarme așa cum își așterne”.

Înainte de fuziunea dintre PNL și PDL Mircea Hava și Rareș Buglea nu erau deloc cei mai buni prieteni, cel din urmă fiind unul dintre consilierii locali care a avut, în mai multe rânduri, răspunsuri și poziții contrare față de cele ale primarului.

ELIT

Astfel, în spațiul public s-a vehiculat că Mircea Hava nu ar fi de acord ca Buglea să fie și în 2016 pe lista de consilieri locali ai PNL Alba Iulia.

Însă, se pare, situația nu a fost tranșată.

Mircea Hava a spus că fiecare doarme așa cum își așterne, iar Rareș Buglea încă mai are timp.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă: PNL Alba nu negociază funcții. Posturile din deconcentrate trebuie ocupate prin concurs

După cum am afirmat încă din timpul campaniei electorale, PNL Alba nu negociază funcţii, ci susţine ocuparea, pe baza principiului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

www 4 ianuarie 2016 at 11:20

Felicitari bai vechilor liberali cu state vechi… Nici nu imi vine sa cred ca Hava a reusit sa puna mana pe PNL fara sa faca efectiv NIMIC ! Sunteti JENANTI !

S 4 ianuarie 2016 at 13:50

Sunt fericit, ca Hava, „ii calareste” acum pe derbedei, din vechiul PNL! Cred ca lui Buglea nu ii frica atat de Hava, cat de „rromelw”, din Alba, ca le-a propus „sterilizarea”! Cred ca acum nu mai merge prin „Lumea Noua”, nici inarmat, si costumat, ca „mare Vanator(asta, si, de frica ciobanilor)”!

Marin 4 ianuarie 2016 at 14:10

Buglea este cel mai activ consilier local si cel mai adevarat liberal, asadar lui Hava ii este imposibil sa il „exmatriculeze” pe Buglea !!!

anonim 4 ianuarie 2016 at 14:47

Vorba aceea „de ce tie frica nu scapi” daca la Hava ii frica de Buglea va trebui sa se obisnuiasca cu ideea

anca 4 ianuarie 2016 at 20:01

acest consilier este cu capul pe umeri si lntradevar pare ca are coloana vertebrala nu prea pune botu la vrajeala lui hava si ar fi tare bine daca ar mai lnvata si cei mai lnvarsta ceva de la el, este totusi tanar si este un tip foarte realist fata de multi consilieri din alba care respira aerul degeaba unii fosti comunisti care chiar nu au ce cauta pe acolo.

Sorin 4 ianuarie 2016 at 20:42

Pai da, asa trebuie…cei care mai au curajul sa zica cate ceva, trebuie eliminati! Hava are nevoiie numai se slugi plecate, nu de cate unul care sa mai puna si intrebari..!

robert 4 ianuarie 2016 at 23:11

chiar este un tip realist si este foarte bine ca spune lucrurilor pe nume daca ar mai fi macar 5-6 consilieri ca el sa r cam gata cu bataile de joc a lui hava cu parcari(preturi de las vegas ln centru), si multe alte magarii cu florea sabau si altii stie el mai bine.

Duca 5 ianuarie 2016 at 12:59

BUGLEA=PNL; PNL-ALBA IULIA=BUGLEA! Asadar e destul de dificila operatiunea acesta cu „trasul pe tusa” drept sanctiune pt curaj ..!

Zoom 5 ianuarie 2016 at 14:51

Hava s-a scolit – a se citi curvit – la scoala pedeleului sub indrumarea si patronajul borfasului sef base, asa ca nu e de mirare ca are asemenea comportament.

Comentariile sunt oprite