Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Mircea Hava, despre „greaua moștenire” a Primăriei Alba Iulia: „Nici măcar o virgulă nu are „noua moștenire”. Eu vreau să văd un proiect nou, gândit de ei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Mircea Hava, despre „greaua moștenire” a Primăriei Alba Iulia: „Nici măcar o virgulă nu are „noua moștenire”. Eu vreau să văd un proiect nou, gândit de ei”

Eurodeputat Mircea Hava, prezent la o emisiune la Radio Unirea FM, a discutat referitor la „greaua moștenire” cu care Primăria Alba Iulia se „luptă” de atât timp.

„Cred că și România, ca țară, și Franța și toate orașele și Parisul și Ciugudul ar fi dorit să aibă o grea moștenire de câteva zeci de milioane de euro, proiecte, pe care să le ai.

Uita-ți-vă, anvelopatul blocurilor, care s-au făcut cum s-au făcut, proiecte lăsate, partea de mobilitate, am înțeles că nu se apucă de ea pentru că este foarte greu și vor să le fazeze. Ce minciună grosolană este la adresa cetățenilor care dau banii”, a transmis Eurodeputatul Mircea Hava.

Referitor la proiectele pe fonduri europene, în derulare, din „greaua moștenire” Rurodeputatul Mircea Hava a declarat faptul că „tot ce este și tot ce s-a făcut este de la „greaua moștenire”. Nici măcar o virgulă nu are „noua moștenire”. Are, angajări, a dat afară niște oameni și a angajat, faptul că au crescut salariile, multă vorbărie, de-astea sunt proiecte.

Sunt proiecte, blocurile sociale din Lumea Nouă se vor pierde. Trebuie să înțelegi că nu mai poți să lucrezi cu banii de acum trei ani, un bloc astăzi și trebuie să găsești bani. De unde? Din buget, cere din altă parte, te zbați ca să faci rost de bani, nu să spui că nu ai.

Deci eu vreau să văd un proiect, de doi ani de zile, un proiect nou, gândit de ei. Toate sunt din „greaua moștenire”. Ar fi fost superb, partea de Cetate, partea de șanțuri ale Cetății care se face, Palatul Principilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea