Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava: Cu încredere, pentru viitorul Alba Iuliei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Cei mai îndreptăţiţi să vorbească despre realizările sau eşecurile politicienilor şi, implicit, ale administraţiei sunt de fiecare dată oamenii care i-au ales şi le-au dat girul pentru a conduce destinele comunităţii.
Astfel, voi sunteţi singurii în măsură să vă pronunţaţi cu privire la modul în care a fost administrat oraşul nostru în ultimii ani. Tot ce s-a realizat, nu a fost decât o obligaţie a mea sau a oricui ar fi fost primar în locul meu faţă de voi şi faţă de oraşul nostru. Un punct esenţial din fişa postului, nu un motiv de ieşit în faţă în aşteptarea aplauzelor.
Dacă atunci când pleacă dimineaţa la serviciu, omul e mulţumit că are o parcare amenajată corespunzător de unde să-şi ia maşina, că are unde să-şi ducă la şcoală sau la grădiniţă copiii, iar condiţiile în care aceştia învaţă şi îşi petrec timpul sunt dintre cele mai moderne, că are o stradă cu utilităţi şi iluminată sau că are unde să-şi petreacă puţinul timp liber, atunci da, mă pot declara mulţumit de ceea ce am reuşit să fac pentru oraş.  Atunci când ştii că ţi-ai făcut treaba bine, uneori chiar foarte bine, ştii, de asemenea, că, indiferent de momentul în care se trage linie, cine trebuie să aprecieze va aprecia. Iar asta nu poate decât să îţi sporească încrederea în tine şi în cei pentru care lupţi şi pe care îi reprezinţi.
Sunt fericit că Alba Iulia are unul din cele mai moderne servicii de transport public, că „Cealaltă Capitală” a reuşit să arate şi să dea încredere locuitorilor şi vizitatorilor săi, că la Alba Iulia istoria are viitor, reabilitând şi restaurând cea mai mare Cetate istorică din România. Le mulţumesc albaiulienilor, mândri de Cetatea lor, pentru susţinerea pe care au acordat-o viziunii noi asupra Cetăţii şi eforturilor pentru realizarea ei. Sunt fericit că am creat Zona de Dezvoltare Economică şi că, în vremuri de criză economică adâncă şi generalizată, primăria a fost cel mai mare investitor public din Alba Iulia.
Am atras în ultimii ani contracte de finanţare europene şi guvernamentale de peste 200 de milioane de euro, bani care au fost, sunt şi vor fi investiţi în economia locală. Astfel am menţinut şi creat noi locuri de muncă în Alba Iulia şi am ajutat economia locală să se dezvolte şi să depăşească criza.
Dar asta nu înseamnă că nu văd cât de multe mai sunt încă de făcut. Contez pe cei care au puterea de a susţine ceva durabil, de a da continuitate şi stabilitate proiectelor pe care le-am început în oraş, că îmi vor susţine în continuare colegii din primărie şi echipa înnoită de consilieri locali. Munca noastră va continua!
Toate aceste realizări despre care vă vorbesc nu ar fi existat fără spijinul şi dedicarea echipei de consilieri locali pe care v-am propus-o în urmă cu patru ani. Şi de această dată vin în faţa dumneavoastră cu o echipă de consilieri locali, care prin profesionalismul şi experienţa lor garantez că vor da totul pentru oraş şi pentru voi, albaiulienii.
Voi, albaiulienii, aveţi puterea de a distinge între fapte concrete şi promisiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea