Mircea Hava a mulțumit public, printr-o postare pe facebook, celor care s-au mobilizat pentru a-l opri pe șoferul care conducea haotic prin centrul orașului

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Edilul Mircea Hava a mulțumit public, printr-o postare pe facebook, celor doi bărbați care s-au mobilizat pentru a-l opri, miercuri, pe șoferul care conducea haotic prin centrul orașului. „>„Pentru felul responsabil și implicat în care cel care a sesizat ce se întâmpla ieri pe străzile din Alba Iulia a refuzat doar să constate și a trecut la fapte.

Domnul Adrian, la fel ca și cel care s-a solidarizat cu situația și l-a imobilizat pe șoferul care conducea haotic și iresponsabil, au salvat Alba Iulia de la o tragedie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: VIDEO: Erou salvator la Alba Iulia. Un bărbat misterios a intervenit în trafic și a oprit un autoturism care părea pierdut de sub control de șofer

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Niciun tratat de civism nu te poate învăța ce e bine să faci în asemenea momente, dar eu consider că cei doi și-au atribuit pe merit un loc în galeria celor care pot și fac ceva pentru semenii lor. Constat și faptul că autoritățile au corectat, atât cât se putea și pe moment, situația.

Citește și: VIDEO: Mașina condusă haotic de un bărbat miercuri la Alba Iulia a trecut chiar pe sub ”nasul polițiștilor”

Rămâne întrebarea dacă cineva știa și a mizat pe faptul că nu se va întâmpla??? Răspunsul, probabil, agravează culpa unui sistem care nu face destul pentru a elimina definitiv riscuri de genul acesta. Încă o dată, mulțumesc.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419