// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Erou salvator la Alba Iulia. Un bărbat misterios a intervenit în trafic și a oprit un autoturism care părea pierdut de sub control de șofer

Exemplu de spirit civic dat de un bărbat necunoscut la Alba Iulia. Acesta a intervenit în trafic și a oprit un autoturism care părea pierdut de sub control de șofer.

Un bărbat cu spirit civic este eroul necunoscut care a reuşit să îl oprească în trafic pe şoferul ce circula haotic cu maşina pe străzi, evitând, astfel, o tragedie. Acesta a coborât dintr-un SUV Mercedes cu numerele de înmatriculare CJ 19 RIL, în care era pasager.

Deşi pentru a putea să îl oprească pe şoferul care avea probleme medicale a spart geamul maşinii, faţă de acesta nu a fost depusă plângere pentru distrugere.

Totul a început în centrul oraşului, când şoferul unui VW Passat a început să schimbe haotic benzile de circulaţie, fiind la un pas să lovească un grup de pietoni alaţi pe trecerea din faţa magazinului Unirea. Mai mulţi participanţi la trafic au văzut ce se întâmplă şi au sunat la 112. Cel puţin două maşini aflate în spatele autoturismului problemă au pornit în urmărirea acestuia.

Un bărbat aflat într-una dintre maşini a încercat de trei ori să îl oprească pe şoferul care părea că pierduse controlul autoturismului. La semaforul din faţa magazinului Unirea, acesta s-a dat jos din maşină şi l-a rugat să oprească motorul, ba chiar a încercat să îi deschidă uşa, moment în care şoferul a demarat în trombă, pe roşu, evitând la limită un grup de pietoni care traversa regulamentar.

Bărbatul a făcut o a doua încercare de a opri maşina, la sensul giratoriu de la BCR. Din nou, fără succes. Din acest motiv, la sensul giratoriu de lângă florăria Ikebana, pe strada Doinei, acesta nu a mai ezitat şi a spart geamul din dreapta şoferului, cu pumnul. Ulterior a intrat pe geam şi a scos din viteză maşina. Imediat, la faţa locului a ajuns şi Poliţia Rutieră.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul aflat la volan nu era sub influenţa alcoolului şi i s-au recoltat probe pentru a se vedea dacă a consumat droguri. Acesta a rămas fără permisul de conducere, iar poliţiştii au solicitat reevaluarea capacităţii de conducere a bărbatului.

”Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină şi sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influenţa drogurilor sau a altor substanţe. Le-a declarat poliţiştilor că suferă de o boală şi a avut o criză.

În aceste condiţii urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba. Potrivit primelor informaţii, la volanul maşinii se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Hopârta, suferă de diabet şi a avut o criză provocată de medicamente.

A circulat haotic pe străzile din oraş mai bine de 2 kilometrii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419