VIDEO: Mașina condusă haotic de un bărbat miercuri la Alba Iulia a trecut chiar pe sub ”nasul polițiștilor”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Scenele șocante petrecute miercuri la Alba Iulia când un conducător auto a schimbat haotic benzile de circulație, a trecut pe culoarea roșu a semaforului și era să lovească un grup de pietoni, s-au petrecut chiar sub nasul polițiștilor.

ELIT

Totul a început chiar în fața sediului IPJ Alba, iar pe imaginile video surprinse de un alt șofer aflat în spate se vede clar cum mașina condusă de bărbat o ia razna dupa trecerea de pietoni. La scurt timp, înainte de semafoarele din zona magazinului Unirea, o mașină a poliției trece din sens opus pe lângă acesta fără a sesiza felul haotic în care este condus autoturismul.

(Poliția apare în film la minutul 1:35)

Reamintim că evenimentul s-a produs în Alba Iulia miercuri, 19 septembrie, în centrul oraşului, când şoferul unui VW Passat a început să schimbe haotic benzile de circulaţie, fiind la un pas să lovească un grup de pietoni aflaţi pe trecerea din faţa magazinului Unirea.

Mai mulţi participanţi la trafic au văzut ce se întâmplă şi au sunat la 112.

Cel puţin două maşini aflate în spatele autoturismului problemă au pornit în urmărirea acestuia.

Un bărbat aflat într-una dintre maşini a încercat de mai multe ori să îl oprească pe şoferul care părea că pierduse controlul autoturismului, iar la sensul giratoriu de lângă florăria Ichebana, pe strada Doinei, acesta nu a mai ezitat şi a spart geamul din dreapta şoferului, cu pumnul și, probabil, i-a luat cheile din contact. Între timp, mașina condusă haotic, și urcată pe borduri, avea și pană.

Dar se pare că Poliția din Alba nu vede, nu aude, nu… nimic!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419