Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„Minune cerească” pe Marte : Gunoierii au „pariat” pe galben, cetățenii au rămas cu gunoiul menajer la poartă, după trei cicluri „astronomice”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Minune cerească” pe Marte : Gunoierii au „pariat” pe galben, cetățenii au rămas cu gunoiul menajer la poartă, după trei cicluri „astronomice”

Ce poate să aibă un miros mai pregnant decât cel al înșelătoriei? Atunci când semnezi un contract în care te angajezi că plătești un serviciu, iar la celălalt capăt, prestatorul pretinde că o să îl și ducă la bun sfârșit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și:  Gunoierii din ALBA IULIA nu au „coborât” niciodată pe strada MARTE de la preluarea atribuțiilor

În viziunea Asocierii RER Vest – RETIM oamenii ce locuiesc pe strada Marte din Alba Iulia sunt de pe altă „planetă” și firmele de casă ale PNL adaugă cireașa de pe tortul ce „onorează” sfidarea cetățeanului din municipiu.

O stradă de dimensiuni reduse, ce-i drept, pe care locuiesc contribuabili onești ce au semnat contracte, fără excepție, cu „noul” operator de salubritate, au primit pubele și odată cu ele și o serie de surprize neplăcute.

La primele două „întâlniri” gunoierii au lipsit, iar la a treia au ridicat doar „selectivul” și i-au premiat pe oamenii de pe strada Marte din Alba Iulia cu statutul de membru comun între cei a căror gunoi menajer nu se ridică de la poartă, dar a căror bani sunt ori urmează să fie percepuți pentru „serviciul” prestat, ori mai bine spus promis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 7 MAI 2024: 390 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea