Rămâi conectat

Curier Județean

Minori din Cugir în vizorul polițiștilor, pentru furt: au sustras o geantă, dintr-o mașină

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cugir au identificat doi minori de 15 şi 17 ani, din Cugir ca fiind persoanele bănuite de comiterea furtului unei genţi, dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Cugir. Aproape jumătate din prejudiciul evaluat la 600 de euro, a fost recuperat.

În fapt, în după amiaza zilei de 26 februarie a.c., Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată de către o tânără din oraş cu privire la faptul că, între orele 13.00 şi 15.50, i-a fost spart geamul autoturismului ce era parcat pe strada Moţilor din localitatea Vinerea şi i-a fost sustrasă o geantă în care avea bunuri persoanele, documente şi o sumă de bani.

Prejudiciul a fost estimat de victimă la suma de 600 de euro.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir au reuşit identificarea celor două persoane bănuite de comiterea furtului, doi minori de 15 şi 17 ani, ambii din Vinerea de la acare s-a reuşit recuperarea prejudiciului în proporţie de 40 %.

Faţă de cei doi minori cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea