Minoră de 12 ani din Vinerea, violată de un tânăr la o petrecere. Suspectul a fost reținut de polițiștii din Cugir

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un tânăr a fost reținut de către polițiștii din Cugir, accesta fiind bânuit de viol. Acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba, în cursul zile de azi, 22 iunie.

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un tânăr care este bănuit de viol. Acesta ar fi constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, să întrețină cu el raporturi sexuale. Tânărul va fi prezentat în fața magistraților.

ELIT

La data de 21 iunie 2020, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 19 ani, din localitatea Vinerea, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale.

În cursul zilei de azi, 22 iunie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419