Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minor dintr-un centru de plasament, cercetat de polițiști după ce a sustras 5 autoturisme din județele Alba, Bihor și Sibiu. Filmul furturilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 14 iulie 2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat un minor din Sibiu (dintr-un centru de plasament) care a sustras 5 autoturisme de pe raza judeţelor Alba, Bihor si Sibiu. Tânărul a abandonat pe rând mașinile în mai multe localități din județele menționate, iar cu ultimul autoturism furat, cu care s-a deplasat în orașul Nădlac, a fost prins de polițiști.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-au stabilit următoarele:

În data de 13.07.2016, tânărul a sustras primul autoturism de pe raza municipiului Sibiu, după care s-a deplasat in localitatea Feneş, judeţul Alba de unde, după ce a abandonat prima maşină, a sustras – o pe a doua.  În data de 14.07.2016, a  abandonat şi al doilea autoturism şi, în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, a furat al treilea autoturism cu care, ulterior, s-a deplasat in comuna Crișcior, judeţul Bihor. Aici, a abandonat al treilea autoturism, apoi, s-a deplasat pe jos pana in comuna Arieșeni, judeţul Alba, de unde a sustras a patra maşină, pe care a abandonat-o in comuna Roșia Montana, judeţul Alba. În data de 15.07.2016 a sustras ultimul autoturism cu care s-a deplasat in orașul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti.

Autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1, articolul 229, alineatul 2 litera b din Codul Penal.

foto:arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea