Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Sebeș cercetat de polițiști. A furat mașina familiei, a condus-o fără permis și s-a oprit cu ea într-un pom

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis. Un minor din Sebeş ce ar fi furat maşina familiei şi a condus-o pe drumurile publice, este cercetat de poliţiştii din Sebeş.

La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de un bărbat de 57 de ani, din Sebeş, cu privire la faptul că i-a dispărut autoturismul ce era parcat în faţa locuinţei.

Autoturismul a fost găsit în zona Parcului Arini din municipiu, avariat, de un echipaj al Poliției Locale Sebeș.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul ar fi fost furat chiar de către fiul proprietarului, un minor în vârstă de 17 ani, care ar fi folosit cheia de rezervă a acestuia şi l-ar fi condus până în zona parcului unde a intrat în coliziune cu un copac.

Faţă de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea