Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Blaj, reținut pentru tâlhărie după ce a smuls din mâna unei femei un telefon mobil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj l-au depistat pe un minor din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unei tâlhării. În sera zilei de 19 aprilie, tânărul i-a smuls telefonul unei femeie din Blaj, în timp ce aceasta mergea pe stradă.

La data de 20 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat pe un minor în vârstă de 17 ani, din Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

În sarcina minorului s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 19.04.2016, în jurul orelor 22.45, în timp ce se deplasa pe strada Eroilor din Blaj, a smuls din mâna unei femei, telefonul mobil, a cărui valoare a fost estimată de păgubită la 1.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul, acesta fiind restituit păgubitei.

Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 aprilie, să fie prezentat Parchetului e pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l Polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat, din Săsciori, de 54 de ani, care conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice. După efectuarea testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,82 mg/l. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea