Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Minor din Alba Iulia cercetat pentru furt calificat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faţă de un minor de 16 ani, din Alba Iulia, care este principalul suspect de comiterea unui furt de elemente metalice, comis la data de 20 septembrie.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în ziua respectivă, în jurul orelor 16.00, C.R.E. din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns printr-o breşă a gardului împrejmuitor în incinta unei societăţi comerciale din municipiu iar dintr-o hală a sustras 3 uşi metalice, pe care le-a valorificat la un centru de colectare a deşeurilor feroase.

Prejudiciul estimat se ridică la suma de 4.000 de lei iar până în prezent nu a fost recuperat. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului precum şi în vederea recuperării pagubei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea