Minor din Aiud cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis. A furat un microbuz, s-a plimbat prin oraş şi a produs un accident rutier

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un minor din municipiu, care a sustras un microbuz, l-a condus pe străzile din oraş, a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale, după care l-a abandonat.

La data de 21 iulie a.c., Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale specializată în transportul de persoane, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, unul dintre microbuzele societăţii, ce era parcat pe George Coşbuc din Aiud, a fost sustras şi abandonat pe strada Tribun Tudoran din Aiud.

ELIT

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au demarat activităţile de cercetare, iar în urma acestora, în după amiaza zilei de 21 iulie, au identificat persoana bănuită de comiterea furtului.

Este vorba de un minor, în vârstă de 15 ani, din Aiud, care, în noaptea de 20/21 iulie, a profitat de faptul că microbuzul a fost lăsat neasigurat şi cu cheia în contact, l-a sustras, l-a condus pe străzile din municipiu, iar pe strada Câmpului a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, după care a abandonat microbuzul pe strada Tribun Todoran.

Mihail David - 2020

În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...