Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Minivacanță fără scandaluri deosebite în Alba. Jandarmii au intervenit la incidente izbucnite pe fondul consumului excesiv de alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmeria Alba nu s-a confruntat cu evenimente deosebite la începutul acestui an. Structurile montane ale instituţiei au fost solicitate să intervină pentru soluţionarea unui singur incident survenit pe linia de activitate a acestora.

 

perchezitii jandarmi-dna001Potrivit Jandarmeriei Alba, “efectivele de jandarmi au fost organizate în patrule de menţinere a ordinii şi liniştii publice independente sau mixte (alături de poliţişti), echipaje auto şi subunităţi de intervenţie şi au fost pregătite să intervină în orice moment în cazul producerii unor fapte antisociale. Totodată, zonele turistice ale judeţului Alba – Şugag, Roşia Montană, Arieşeni – au fost monitorizate de către structurile de jandarmi montani, care au acţionat pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional şi au fost permanent în măsură ca, la nevoie, să participe la executarea unor acţiuni de căutare, descoperire şi salvare a persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

 

În general, locuitorii judeţului Alba au sărbătorit intrarea în noul an cu respectarea legislaţiei incidente în domeniul organizării petrecerilor publice sau private. Echipajele de jandarmerie nu au fost solicitate să intervină pentru aplanarea unor conflicte de mare amploare ci doar pentru stingerea unor mici incidente izbucnite, de regulă, pe fondul consumului excesiv de alcool.

În această perioadă trei persoane au fost sancţionate contravenţional, două pentru că au provocat un scandal într-un local public, iar una pentru că a apelat nejustificat numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea