Ministrul Valeriu Tabară vine la Târgul lemnarilor din Apuseni

Aşa după cum ne-a declarat dl. Corneliu Olar, deputatul moţilor, la cea de-a XVI-a ediţie a Târgului Lemnarilor din Munţii Apuseni ce se va desfăşura sâmbătă şi duminică la Horea-Mătişeşti vor fi prezenţi mai mulţi oaspeţi de seamă, reprezentanţi ai statului român la cel mai înalt nivel. Astfel, vor fi prezenţi şi vor participa la inaugurarea unor noi obiective sociale locale (bloc ANL, Şcoala generală cu clasele I-VIII Horea – Centru şi dispensarul uman), precum şi la Târgul lemnarilor dl. minstru al Agriculturii – Valeriu Tabără, d-na Oana Badea – secretar de stat în Ministerul Învăţământului, precum şi dl. prefect de Alba – Ştefan Bardan. De asemenea, de la nivel judeţean se aşteaptă participarea întregului staff de conducere al PDL Alba, în frunte cu preşedintele Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia, Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba, precum şi senatorii şi deputaţii PDL de Alba. Au mai fost invitaţi şi deputaţii celorlalte formaţiuni politice de la nivel judeţean, precum şi numeroşi directori şi şefi ai serviciilor deconcentrate de la nivel judeţean. Şi nu în ultimul rând, horenii vor fi bucuroşi să-i aibă oaspeţi pe toţi cei ce doresc să petreacă un week-end de neuitat în mirifica zonă a Munţilor Apuseni. (T.M.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Robespierre 21 august 2011 at 13:35

Dle Tinu Mates,
Daca Valeriu Tabara ( cu figura lui tragica si totala neputinta de a face ceva pentru aceasta tara) si Oana Badea ( o invatatoare ce s-a cocotat la putere prin devotiune totala fata de portocalii, prin relatii mai putin ordoxe cu unii sefi si care s-a remarcat prin bulversarea totala a invatamantului, prin impertinenta si veninul cu care iese in media si cu calitatea de „soptitoare” la urechea Fenechiului), deci daca cei doi sunt reprezentantii statului la „cel mai inalt nivel”, atunci ne-am dus naibi, suntem iremediabil pierduti. Si dvoastra cu cea ce inseamna „cel mai inalt nivel”, si si noi ca inghitim acest nivel atat de inalt.
Si, pana la urma, asa de prosti si dobitoci cum suntem, ne meritam reprezentantii „la cel mai inalt nivel”. Asa cetateni si ziaristi, asa „reprezentanti la cel mai inalt nivel”.
N-aveti decat, dle Tinu Mates, sa va spalati cu ei pe ochi, ca si cu „deputatul motilor” si cu crema citrica, dar va rugam frumos nu ni-i varati noua pe gat ca vomitam. Si vomita si motii cand ii vad si cand le strica, prin prezenta lor, o sarbatoare la care participa doar cateva sute de oameni fata de 10-15 mii cati participau altadata.

Robespierre 21 august 2011 at 13:42

Si doar o intrebare, dle Tinu Mates: Daca Oana Badea este reprezentanta a statului „la cel mai inalt nivel’ atunci „chiorul, blonda si piticul” ce sunt, ce nivel au?
Si o propunere , de data asta: Daca il includeai in randul reprezentantilor statului „la cel mai inalt nivel” si pe numitul Badila Ciprian, alias „Dorin”, cred ca trupa era completa.

Comentariile sunt oprite