Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ministrul Transporturilor, despre Autostrada Sebeș-Turda: Căutăm să accelerăm și să terminăm spre sfârșitul anului viitor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a declarat joi, că Autostrada Sebeș-Turda ar putea fi finalizată spre sfârșitul anului viitor, întrucât după ce a vizitat lotul IV cuvântul folosit de constructor a fost ”accelerare”.

Sebes-Turda, lot patru17”Teoretic a fost angajamentul pentru 2018, dar în primul trimestru, în jur de martie, dar cuvântul cheie care a fost folosit este ”accelerare”. Eu de aceasta am venit aici, de aceasta sunt aici, să căutăm să accelerăm și să terminăm spre sfârșitul anului viitor”, a spus ministrul Transporturilor.

Ministrul Transporturilor a declarat, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, că este mulțumit de lucrările efectuate pe lotul IV.

”Până în acest moment, pe acest lot (n.r. IV) sunt mulțumit. Lucrările progresează, au fost deblocate, avansează și vreau să vă mulțumesc pentru felul cum progresați, vreau să vă mulțumesc pentru mobilizare și vă rog să continuați în același ritm fără probleme majore și să rezolvați aceste probleme tehnice. Contez pe mobilizarea dumneavoastră și pe determinare să continuăm așa și mai bine”, a mai spus Sorin Bușe.

Ministrul a adăugat că procentul realizat pe cele patru loturi ale Autostrăzii Sebeș-Turda este de aproximativ 50 la sută. 

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa judeţele Cluj şi Alba, fiind împărţită în patru loturi. Primul lot se întinde pe 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 kilometri şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul patru are 16,3 km şi se întinde de la Decea până la Turda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea