Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ministrul Muncii: Salariul minim pe economie crește la 975 lei, de la 1 ianuarie 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

salariul minim pe economieÎncepând cu 1 ianuarie 2015 salariul minim pe economie va fi de 975 lei, iar pensiile vor fi majorate cu 5%, a declarat marti Rovana Plumb, ministrul Muncii, la postul Romania TV.

Asa cum am anuntat si in lunile anterioare, toate masurile pe care noi le-am promovat sunt sustinute prin bugetul anului 2015. Salariul pe economie, cel minim, va creste incepand cu 1 ianuarie, de la 900 — cat este in momentul de fata — la 975 de lei, iar a doua majorare se va produce incepand cu 1 iulie, de la 975 la 1.050 de lei, astfel incat sa incheiem anul 2015 cu salariul minim pe economie 1.050 lei”, a afirmat ministrul Muncii.

Pensiile vor fi majorate cu 5%, iar pensia minima va ajunge la 400 de lei, potrivit celor declarate de Rovana Plumb.

„Deci pensiile vor fi majorate cu cinci puncte procentuale, iar pensia minima, cea de 350 de lei, va fi majorata la 400 de lei, astfel incat cei care beneficiaza in momentul de fata de 350 de lei — ca si pensie minima sociala, 360, 370 de lei — toti vor ajunge la 400 de lei”, a explicat ministrul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea