Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul Muncii: Salariul minim pe economie crește la 975 lei, de la 1 ianuarie 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

salariul minim pe economieÎncepând cu 1 ianuarie 2015 salariul minim pe economie va fi de 975 lei, iar pensiile vor fi majorate cu 5%, a declarat marti Rovana Plumb, ministrul Muncii, la postul Romania TV.

Asa cum am anuntat si in lunile anterioare, toate masurile pe care noi le-am promovat sunt sustinute prin bugetul anului 2015. Salariul pe economie, cel minim, va creste incepand cu 1 ianuarie, de la 900 — cat este in momentul de fata — la 975 de lei, iar a doua majorare se va produce incepand cu 1 iulie, de la 975 la 1.050 de lei, astfel incat sa incheiem anul 2015 cu salariul minim pe economie 1.050 lei”, a afirmat ministrul Muncii.

Pensiile vor fi majorate cu 5%, iar pensia minima va ajunge la 400 de lei, potrivit celor declarate de Rovana Plumb.

„Deci pensiile vor fi majorate cu cinci puncte procentuale, iar pensia minima, cea de 350 de lei, va fi majorata la 400 de lei, astfel incat cei care beneficiaza in momentul de fata de 350 de lei — ca si pensie minima sociala, 360, 370 de lei — toti vor ajunge la 400 de lei”, a explicat ministrul


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Comunicat de presă | Mircea Hava, europarlamentar PNL: ”O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare” O piață liberă nu înseamnă o piață lipsită de orice reglementare, o piață în care autoritățile privesc pasive la posibile abuzuri și manipulări de preț, lipsite de instrumente de intervenție. Era de dorit ca plafonarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare