// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ministrul Finantelor Publice: Un nou cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019. Se modifică atât Codul Fiscal, cât și Codul de Procedură Fiscală

Eugen Teodorovici, Ministrul Finanțelor Publice, a declarat, marți seara, că în cadrul Ministerului are loc o analiză comparativă pe Codul Fiscal și pe Codul de Procedură Fiscală în vederea aplicării unui nou cadru fiscal de la 1 ianuarie 2019.

“Colegii mei lucrează la această analiză comparativă cu tot ce e Codul Fiscal, Codul de Procedură Fiscală, se ia articol cu articol, dacă e vreo propunere de făcut și care sunt argumentele. Lucrăm foarte mult și deschis cu tot ce înseamnă mediul economic, am invitat structurile asociative, de la Comisia din Parlament de Buget-Finanțe ale ambelor Camere, pentru ca la final de an să avem un proiect de lege și pe un Cod Fiscal și pe Procedura Fiscală”, a declarat ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovoci.

În toamnă, ulterior analizei Ministerului de Finanțe, vor fi prezentate o serie de concluzii, urmând ca de la 1 ianuarie 2019 să fie aplicat noul cadru fiscal.

“De la 1 ianuarie 2019 trebuie să rămână așa cum ele se fac”, a mai precizat ministrul de Finanțe, adăugând: “Au fost multe modificări ale Codului Fiscal. Să așezăm aceste modificări într-o formă consolidată ca să se știe despre ce se discută când vine vorba despre zona fiscală”.

Sursa: business24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419