Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Educației: Editurile vor livra în câteva zile manuale pentru clasa a V-a către unități școlare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat joi, 19 octombrie, că editurile vor livra în câteva zile manuale pentru clasa a V-a către unități școlare.

„Cei de clasa a V-a au o parte dintre manuale. Așa cum am spus, în momentul de față au manualele pe format electronic, pe manuale.edu.ro, sunt manualele de o săptămână încărcate. S-a finalizat săptămâna aceasta comanda de fiecare unitate școlară. În termen de câteva zile, fiecare editură va livra către unitatea școlară manualul pe forma letrică. În rest, profesorii, părinții, elevii pot să folosească de pe platforma manuale.edu.ro manualele în format electronic PDF și digital”, a răspuns Pop, întrebat de jurnaliști, cu prilejul participării sale la un workshop, când vor avea elevii de clasa a V-a manuale pe bănci.

Ministrul a subliniat că există și un compendiu care poate fi utilizat.

„Sunt chestiuni de zile, cinci, șapte, zece zile. E mai puțin important, pentru că deja există manualul pe format electronic și în același timp au și compendiu (…). Avem opt săptămâni materiile acoperite prin compendiul pe care l-am finalizat la început de an școlar”, a menționat Pop.

sursa: agerpres

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea