Ministrul Educației: Bugetul programului Erasmus va fi dublat în noul exercițiu financiar

Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, a declarat, joi, la Târgu Mureș, că bugetul programului Erasmus va fi dublat în noul exercițiu financiar, iar astfel va putea fi dublat și numărul de mobilități în spațiul european și nu numai pentru elevii și studenții români.

Ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Valentin Popa, a participat, joi, la o conferință de presă alături de comisarul european pentru educație, cultură, tineret și sport, Tibor Navracsics, cu care a precizat că este la a cincea întâlnire.

”Vreau să vă spun că deja suntem la a cincea întâlnire la care am discutat subiectele, în primul rând de pe agenta europeană, legate de educație. Ne-am întâlnit de două ori la Bruxelles, o dată la Paris și de alte două ori în România. În momentul de față, pe agenda europeană există programul Erasmus al cărui buget este prevăzut a fi dublat în noul exercițiu financiar. Este o veste îmbucurătoare pentru studenții, elevii și cadrele didactice din România pentru că vor putea fi dublate numărul de mobilități în spațiul european și nu numai”, a spus Valentin Popa.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...