Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mihai Nicuşor, vicepreşedinte PNL Alba: Domnul Ion Dumitrel recunoaşte public că nu are nicio legătură cu investiţia Bosch de la Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o emisiune a unui post tv online local, de duminică, 26 februarie 2012, domnul Ion Dumitrel, preşedinte al Consiliului Judeţean Alba de 8 ani în funcţie, a recunoscut vorbind despre cele câteva investiţii din judeţ că el nu are nicio legătură cu ele şi că „ar minţi” dacă ar zice asta. Printre investiţiile despre care vorbea dl Dumitrel se află şi cea de la Blaj a companiei Bosch. Iată transcrierea acelui pasaj pentru informarea publică: Moderator interviu: ” … nu aţi adus investiţii în judeţul Alba, asta era şi principala problemă pe care o ridica şi dl Atanasiu în ultima emisiune Testul de Sinceritate”.
Ion Dumitrel: „Bun, toată lumea vorbeşte la general, hai să aducem investiţii în judeţul Alba … eu nu vreau să fac referire decât la câteva investiţii care au venit în judeţul Alba (la Cugir şi Blaj) şi NU MI LE ASUM … eu nu mi le asum … pentru că ar fi… aş minţi… şi vreau să fiu sincer”.
Îi mulţumim domnului Dumitrel că, după 8 ani de mandat, a elucidat un mister şi recunoaşte că nu are nicio legătură cu investiţiile din Alba, puţine câte sunt din păcate. Probabil aşa se explică şi nivelul de trai scăzut al oamenilor din judeţul Alba şi lipsa acută de locuri de muncă: dumneavoastră, dle Dumitrel nu aveţi nicio legătură cu ceea ce înseamnă investiţiile din judeţ.

Mihai Nicuşor, consilier judeţean şi vicepreşedinte PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea