Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mihai Coșer : ”E timpul ca traficul din zona Prefecturii să fie normal! Fără acele mașini parcate pe toată laterala clădirii!”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Coșer : ”E timpul ca traficul din zona Prefecturii să fie normal! Fără acele mașini parcate pe toată laterala clădirii!”

Mihai Coșer, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia și-a spus, la rândul său, opinia despre midificările recente din traficul albaiulian. Printre altele, Coșer spune clar și răspicat că este timpul ca traficul din zona Prefecturii să devină unul normal și să se scape de toate mașinile parcate pe lateralele clădirii.

CITEȘTE ȘI: Parcările pe carosabil din zona Curtea de Apel-Prefectura din Alba Iulia vor deveni ISTORIE: Soluția primarului Pleșa după implementarea restricțiilor

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Am ajuns să am barbă albă și-n poza de buletin. Și, odată cu constatarea asta, sentimentul pe care nu-l ai, niciodată, în tinerețe: că n-o s-apuci să vezi ceva schimbat, pentru că ți-a fost mai comod ție, decât să spui sau să faci ce trebuie. Și te alegi doar cu regrete, foarte multe regrete.

Cu teama că tot mai multe zile de “azi” se transformă-n “mâine” degeaba, îmi stă în cap asta: e timpul ca traficul, din zona Prefectură/Curtea de Apel/CJ, în Alba Iulia, să fie unul normal! Fără acele mașini parcate pe toată laterala clădirii!

Nici măcar nu-mi doresc să mai gândesc câți se vor enerva citind asta, pentru că, sigur, cei care trag de firul speranței, de ani de zile, că se va schimba ceva, sunt mult mai mulți. Albaiulieni cu bun simț, care și-au pus mașinile în curte când regulile s-au schimbat, să nu mai vorbim de cei care nu mai pot parca pe străzile de unde au dispărut parcările. E atât de trist picajul ăsta, din punct de vedere al moralei, iar curajul celor în măsură să facă ceva, în toți anii ăștia, pare mai mic decât al unor măicuțe de la o mănăstire. Și, când spun ani, da, mă refer la toți cei care s-au perindat și asociat cu puterea, locală sau regională. Nimeni, dar absolut nimeni nu se încumetă. Se trage fermoarul peste și se trece în amânare, pentru că atunci când e vorba de drepturi egale e mai ușor s-o virăm în ignorare.

Sunt unul care crede că binele unui oraș mare stă în cifre, taxe și impozite, iar avantajul unei comunități mici stă în reglajul mult mai ușor dintre respect și maniere, înțelegere și toleranță. Iar asta e o situație în care se poate da o soluție, o rezolvare, chiar și numai pentru a demonstra că un număr de mașină nu poartă în el identitatea și privilegiile proprietarului, ci doar dreptul de a te conforma regulilor, împreună cu cei care o fac, deja.”, a fost declarația lui Mihai Coșer, fost purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, publicată pe pagina personală de pe un site de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea