Rămâi conectat

Politică Administrație

Mihaela Mih Dehelean: Câştigarea încrederii abrudenilor merită orice efort

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ziua de 10 iunie şi câştigarea alegerilor din Abrud de către USL şi Nicolae Simina reprezintă pentru mine, spre deosebire de liderii PDL din Alba, nu doar o nouă victorie în palmares, ci confirmă încrederea pe care o am în oameni, în dorinţa lor de a trăi mai bine şi capacitatea de a discerne între incapacitatea fostului primar şi proiectele concrete de viitor oferite de echipa noastră. Atunci când am început această campanie prea puţini credeau în şansele noastre şi foarte mulţi dintre portocalii şi nu numai ridiculizau eforturile noastre. Reuşita însă se datorează faptului că am înţeles că abrudenii vor altceva, vor un primar şi o echipă cu care să dialogheze, aşa că am pornit din poartă în poartă, în speranţa de a ajunge să ascultăm pe fiecare. Unii au fost mai deschişi, alţii mai reticenţi dar în ochii tuturor am văzut speranţa şi dorinţa unui alt viitor. Le mulţumesc pe această cale celor care au văzut acelaşi lucru ca şi mine şi au parcurs aproape zi de zi străzile oraşului: noul primar Nicolae Simina, vicepreşedintele PSD Alba şi totodată preşedinte al PES Activist România Victor Negrescu, candidat la Consiliul Judeţean Alba – Mariana Râşteiu, echipa de candidaţi la Consiliul local: Camelia Oneţ, Adrian Nariţa, Dan Nemeş, Ioan Matei, Dorel Paşca, Narcis Avram, Daniel Lazăr, Nicolae Cioflica, Lucian Vasilache, Vasile Gomboş, Gheorghe Gruber, Vasile Mera, Constantin Borza, Dan Zgaiba, Gheorghe Iancu, Marcel Faur, Bogdan Furdui şi Cornel Nariţa, precum şi domnilor, respectiv doamnelor Dorel Tomuş, Ioan Pleşa, Alina şi Claudiu Stefani, Nataşa Sicoe, Anca Simina, Petru şi Mirela Culda, Voichiţa Mârza, Nicolae Gaiţă, Simona Cioflica, Carmen Gorea şi Anca Oaida.
Le mulţumesc de asemenea domnilor dr. Ioan Dârzu şi av. Ovidiu Jidveian -preşedinte respectiv preşedinte executiv ai PSD Alba, care ne-au sprijinit în acest demers, în lupta noastră pentru victorie. Această campanie a fost un exemplu al bunului dialog şi al colaborării în echipă a USL, şi le mulţumesc pentru implicare tuturor reprezentanţilor PNL, PC şi PSD dar şi celor care, mai puţin vizibil, ne-au sprijinit şi vorbesc aici de PRM, Partidul Ecologist sau diverse asociaţii din zonă. Dar nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc abrudenilor, care ne-au primit în rândurile lor şi ne-au făcut să ne simţim ca acasă. Am simţit din nou mândria de a fi din această parte a judeţului şi mi-am reamintit că, dincolo de bani, de ştiri sau de zvonuri, oamenii de aici preţuiesc într-adevăr omenia. Aşa că le spun tuturor celor care au vorbit în ultima perioadă de campania noastră că a meritat orice efort pentru a câştiga încrederea abrudenilor, iar mai mult decât atât efortul nostru de-abia acum începe. Este important să atragem fonduri în zonă, să creăm locuri de muncă, să dezvoltăm turismul şi să reînviem tradiţiile industriei şi mineritului din zonă în armonie cu mediul şi cu dorinţele abrudenilor. Vrem să facem din Abrud nu doar un exemplu de performanţă electorală, ci mai ales un exemplu de dezvoltare economică şi socială. Pentru acest lucru, ca şi în campanie, vă solicităm dragi abrudeni sprijinul şi vă invităm să dialogaţi oricând cu noi, pentru a identifica problemele şi soluţiile ideale pentru rezolvarea acestora.
USL a câştigat aici pentru că oamenii au ştiut că avem soluţii, nu poveşti despre cum ar trebui făcut. Simina a câştigat, oraşul Abrud se va dezvolta. Aşa să ne ajute Dumnezeu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea