Rămâi conectat

Sport

Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) – locul 4 la naționalele de tineret

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) a terminat pe poziția a 4-a în proba de 1500 de metri, la tineret, în cadrul Campionatelor Naționale indoor pentru seniori și tineret.

Eleva antrenoarei Cristina Man a obținut timpul de 4:42, în condițiile în care a concurat la o categorie superioară, ea fiind în primul an ca junioară 1. Mihaela Blaga va împlini 18 ani în 4 martie, iar peste 3 săptămâni va participa la finalele naționalelor de juniori.

Mă așteptam să obținem un rezultat mai bun în privința timpului, dar până la urmă importantă este prezența la acest nivel. Noi, în acest an o să abordăm proba de 3000 de metri obstacole în aer liber. s-a simțit oboseala acumulată în competițiile de cros, de anul acests s-a modificat și sistemul de desfășurare la naționale, fiind semifinale și finale, iar din acest motiv nu am mai abordat și proba de 3000 metri„, a spus Cristina Man.

Mihaela Blaga a făcut parte din echipa AC „Mica Romă” ce a câștigat medalia de aur în Portugalia, în 14 februarie, la Cupa Europei de cros, ECC Cross Country, iar în luna decembrie a luat startul la Campionatele Europene under 20 de cros din Irlanda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea