Rămâi conectat

Sport

Miercuri, Performanţa Alba Iulia – Sănătatea Cluj, în turul secund al Cupei României. Probleme pentru antrenorul Ciucă

Dragoş Suciu

Publicat

în

După ce a câştigat la „masa verde”, primul meci din Cupa României, în faţa echipei Jiul Petroşani care s-a desfiinţat, Performanţa Alba Iulia va juca în faza a doua împotriva Sănătăţii Cluj. Meciul este programat în data de 31 iulie, la ora 17.30, pe terenul din Galda de Jos. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri (două reprize a câte 15 minute) şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă.

Performanţa Alba Iulia a terminat sezonul precedent pe poziţia a doua, la 21 de puncte de liderul Ligii a IV-a, CSO Cugir, echipă care a promovat în eşalonul terţ. Echipa antrenată de Paul Ciucă a câştigat Cupa României, faza judeţeană după ce a învins cu scorul de 3-0 pe Cuprirom Abrud, pe Stadionul Cetate din Alba Iulia. Paul Ciucă are o problemă mare de efectiv, 6 jucători accidentaţi. “Suntem destul de rău, sunt 6 accidentaţi, probleme medicale, sunt jucători care lucrează până la 5, iar după serviciu vin direct la meci. Oboseala se adună, mai ales când munceşti afară, în soare, pe căldura asta. Duminică jucăm mai bine decât în timpul săptămânii că jucătorii se pot odihni sâmbătă. Sănătatea Cluj e echipă cu jucători mai în vârstă, dar cu jucători experimentaţi care a mai jucat în cupă. Este o echipă bună şi sunt sigur că vor fi concentraţi”, a declarat antrenorul echipei Performanţa Alba Iulia, Paul Ciucă.

Sănătatea Cluj a terminat sezonul precedent din Liga a III-a, pe locul 9, cu 30 de puncte, la egalitate cu Europa Alba Iulia, echipă care s-a mutat la Chişineu Criş în Arad. Sănătatea Cluj a încheiat sezonul precedent în forţă, după un început dezamăgitor, „viruşii verzi”, au reuşit să redreseze corabia şi să ducă echipa la final pe locul nouă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea