Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Miercuri, ora 17.00, în sferturile Cupei României, duel Ştiinţa Bacău – Volei Alba Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce au furnizat bomba campionatului şi a învins în „Mica Romă” pe Dinamo Bucureşti, elevele antrenorului Marius Macarie au parte de un nou examen dificil, în deplasare, miercuri, de la ora 17.00, cu Ştiinţa Bacău, în prima manşă a sferturilor de finală din Cupa României la volei feminin (returul este programat la Blaj, miercuri, 28 noiembrie).

Este un duel al ambiţiilor între combatante care au pus la respect, după partide memorabile, în etapa a 5-a a Diviziei A1 reprezentantele României în Liga Campionilor, moldovencele trecând în derby de campioana Tomis Constanţa (3-2). Fără Alexandra Ciontoş – accidentată (ciupitură de menisc, a efectuat un examen RMN la Tg. Mureş), blăjencele sunt într-un moment de maximă efervescenţă, dar şi cu un moral excelent, în condiţiile obţinerii celei mai importante victorii din istoria clubului.

Vicecampioana Ştiinţa Bacău este liderul stagiunii, unica formaţie invincibilă, cu 5 succese din tot atâtea jocuri şi se anticipează ca fiind favorita dublei eliminatorii. Pentru Volei Alba Blaj este o nouă dispută la nivel înalt, întâlnirea din Cupa României venind după jocurile istovitoare cu campioana Tomis Constanţa, CSU Medicina Tg. Mureş (va reprezenta România în Cupa Challenge), Dinamo Bucureşti – deţinătoarea trofeului, acum fiind la rând o altă forţă a voleiului autohton feminin, Ştiinţa Bacău (calificată în optimile Cupei CEV).

Noi ne jucăm şansele, nu ne vom da la o parte. Suntem conştienţi că avem şansa a doua în faţa unui adversar foarte bine cotat. Dacă putem să le surprindem şi să luăm unul, două seturi ar fi bine, întrucât calificarea se va juca la noi acasă”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj, formaţie clasată pe poziţia a 5-a în ierarhie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea